ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

AIKA “NO MO GAMES”

AIKA “NO MO GAMES”

Η ζεστή φωνή των AIKA, οι στίχοι τους που αγγίζουν την ψυχή και ο μοναδικός τους ήχος αποτελούν το νέο πρότυπο μουσικής - YAHOO Music! Οι AIKA είναι ένα μουσικό ντουέτο που έχει τη βάση του στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια και αποτελείται από την Aika και το Νικόλα Φαρμακαλίδη. Η Aika είναι περισσότερο γνωστή για τον δίσκο ντεμπούτο της "Ai-Wo" (EMI Records), που μπήκε στα TOP 10 των charts και έγινε διεθνής ραδιοφωνική επιτυχία, καθώς επίσης και για την κλασική της δεξιοτεχνία στο σαξόφωνο και τα άψογα φωνητικά της. Ο Νικόλας Φαρμακαλίδης είναι παραγωγός/συνθέτης, ο οποίος έχει συνεργαστεί με καλλιτέχνες όπως ο Marty Friedman ( Megadeth ), ο βραβευμένος με Grammy Eric Johnson, ο ράπερ Mondo Marcio, η Wendy Starland και πολλοί άλλοι.

Περιμένοντας το πολυαναμενόμενο νέο τους άλμπουμ ‘NO MO GAMES”, οι AIKA κυκλοφορούν τώρα το βασικό single "No Mo Games" του άλμπουμ. Στο τραγούδι αυτό εμφανίζεται η Aika στη φωνή και το σαξόφωνο, ο Νικόλας Φαρμακαλίδης στα πλήκτρα, ο Hiroyuki Noritake (από το πλατινένιο μουσικό συγκρότημα T-Square), ο Jiro Okada στο μπάσο (Prism) και ο θρυλικός, ιάπωνας κιθαρίστας Masayoshi Furukawa. Η παραγωγή έγινε από το Νικόλα Φαρμακαλίδη για τη NeilaProductions. Αυτό το single είναι σίγουρο πως θα κατακτήσει το κοινό και θα δημιουργήσει σάλο στη μουσική σκηνή. Ο συνδυασμός του Indie Pop, του Big Band, της κιθάρας φλαμένκο, των groovy ρυθμών και της γεμάτης χρώμα φωνής της Aika κάνουν αυτό το τραγούδι τόσο εντυπωσιακό όσο και κάθε άλλη κυκλοφορία των AIKA από το “AI-WO” (EMI Music Japan) το 2006 και μετά.
Με αυτή την προσφορά τους στη μουσική σκηνή και το νέο πλήρες άλμπουμ “NO MO GAMES” που θα ακολουθήσει, οι AIKA πραγματοποιούν την έξοδό τους από την ασφάλεια της ιαπωνικής Pop/Jazz μουσικής και χαράζουν ένα περιπετειώδες μονοπάτι στη σύγχρονη στιχουργική, μελωδία και τραγούδι του δυτικού κόσμου. Το πρώτο αυτό single ενθαρρύνει τον ακροατή να ψάξει πιο βαθιά ποιοι είναι οι AIKA και ποιο είναι το όραμά τους για τη μουσική του σήμερα.
Απ’ όταν μεταφέρθηκαν στο Λος Άντζελες, πριν από μερικά χρόνια, οι AIKA επικεντρώνονται στη διεύρυνση του μουσικού τους ορίζοντα παραμένοντας συντονισμένοι με τα σύγχρονα ηχοτοπία και συνυφαίνοντας τα με το δικό τους ιδιαίτερο ήχο.

Για πληροφορίες
Neilaproductions : [email protected]
Επίσημη ιστοσελίδα: www.aikaofficial.com
Facebook: https://www.facebook.com/aikaofficial
Twitter: https://twitter.com/aikamusic
Instagram: https://instagram.com/aikaofficial/
Blog: http://ameblo.jp/aikamusic/
VEVO: https://www.youtube.com/user/aikaVEVO
YouTube: https://www.youtube.com/user/AikaOfficialMusic

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Δίκη στο Μάτι: Συγκλονίζει ο Άρης Χερουβείμ που έχασε μάνα, αδερφή και δίδυμες ανιψιές στη φωτιά

Μονή Αββακούμ: Σε προχωρημένο στάδιο οι εξετάσεις της Αστυνομίας

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες



Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Ενώπιον μιας πρωτοφανούς σύγκρουσης θεσμών βρίσκεται η κυπριακή κοινωνία η οποία παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον για το ποιο θα είναι το αποτέλεσμα της δικαστικής διαμάχης μεταξύ του Γενικού Εισαγγελέα Γιώργου Σαββίδη και του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη. Ενδιαφέρον Συνταγματικό, Πολιτειακό και Πολιτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top