ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Εκπαιδευτικές ημερίδες από τη Gruppo Campari

Εκπαιδευτικές ημερίδες από τη Gruppo Campari

Η εταιρία Φώτος Φωτιάδης Διανομείς Λτδ διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία τρεις εκπαιδευτικές ημερίδες σε Λεμεσό, Λάρνακα και Αγία Νάπα, σε συνεργασία με τον EU Brand Ambassador της Gruppo Campari, Davide Fornasiero.

Κατά την διάρκεια των ημερίδων παρουσιάστηκαν τα προϊόντα της Gruppo Campari, Campari και Aperol, σε επιλεγμένους bartenders. Οι παρουσιάσεις επικεντρώθηκαν στην ιστορία των προϊόντων και την εκπαίδευση των παρευρισκομένων στην προετοιμασία κοκτέιλ. Όπως ανέφερε ο κύριος Fornasiero «οι καταναλωτές σήμερα είναι πιο περιπετειώδεις και αναζητούν ιδιαιτέρες γεύσεις. Έχουν πλέον ξεπεράσει τα συνηθισμένα γλυκά κοκτέιλ και ψάχνουν για πιο ενδιαφέρουσες γεύσεις. Τα προϊόντα Campari και Aperol αποτελούν ιδανικές προτάσεις για τους καταναλωτές που απαιτούν κάτι το ξεχωριστό.»


Το γνωστό σε όλους, κλασσικό Campari επιστρέφει, με τους bartenders να αποτείνονται στο παρελθόν για έμπνευση και τα κλασσικά κοκτέιλ Negroni και Americano να έχουν την τιμητική τους αφού οι καταναλωτές σήμερα δείχνουν ενδιαφέρον για τα πικρό- γλυκά απεριτίφ. Το Aperol Spritz, ένα από τα πιο διάσημα κοκτέιλ στην Ιταλία, είναι η τέλεια επιλογή για όσους ψάχνουν κάτι δροσιστικό και ελαφρύ, χωρίς συμβιβασμούς στη γεύση. Όλοι οι παρευρισκόμενοι bartenders είχαν την ευκαιρία να φρεσκάρουν τις ικανότητες τους στην τέχνη της ετοιμασίας των τριών αυτών σημαντικών κοκτέιλ αφού το έκαναν υπό την επίβλεψη και καθοδήγηση του κ. Fornasiero. Σημειώνεται ότι και τα τρία κοκτέιλ, Negroni, Americano και Aperol Spritz, βρίσκονται στην επίσημη λίστα κοκτέιλ του International Bartenders Association.


Επίσημος αντιπρόσωπος των προϊόντων της εταιρείας Gruppo Campari στην Κύπρο είναι η εταιρεία Φώτος Φωτιάδης Διανομείς Λτδ.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πώς απαντά ο Υπ. Μεταφορών για τη viral φωτογραφία με τις ηλικιωμένες - Τι συμβαίνει με τις στάσεις λεωφορείων

Βγαίνει μπροστά ο Ζαννέττου μέσω των δικηγόρων του: «Πρόθεση η άμεση εκδίκαση της υπόθεσης»

Καλά νέα για καταναλωτές: Επιτέλους τέλος στις αυξήσεις στις τιμές καυσίμων - Έρχονται μειώσεις - Πότε να τις αναμένουμε

«Φωτοβολταϊκά για Όλους»: Συμβουλές στους καταναλωτές που έχουν λάβει ή αναμένεται να λάβουν προέγκριση

Ανάγκες σε τρόφιμα για οικογένεια που έχασε τον ένα γονέα - Χρειάζονται βοήθεια μέχρι να σταθούν στα πόδια τους



Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Με την κατάθεση σήμερα του Ιερομόναχου Αββακούμ ολοκληρώθηκαν ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής της Αρχιεπισκοπής οι καταθέσεις των μελών της αδελφότητας της Μονής Οσίου Αββακούμ, με την υπεράσπιση να επαναλαμβάνει δια στόματος του συνήγορου Αναστάσιου Βαβούσκου της θέση περί δεδικασμένου επικαλούμενη τον Καταστατικό Χάρτη της Εκκλησίας της Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top