Η Cablenet πραγματοποιεί κάθε σας επιθυμία!

Η Cablenet πραγματοποιεί κάθε σας επιθυμία!

Έχετε ευχηθεί να μπορούσατε να έχετε ολοκληρωμένες υπηρεσίες επικοινωνίας και ψυχαγωγίας, σε αχτύπητη τιμή;

Με την Cablenet μπορείτε να τα έχετε όλα! Γιατί τώρα όλοι οι νέοι Συνδρομητές μπορούν να συνδεθούν στο fiberpower® 100M Internet μόνο με €24,90/μήνα και να απολαύσουν εντελώς ΔΩΡΕΑΝ υπηρεσία Τηλεόρασης για 24 μήνες!


Οι Συνδρομητές της Cablenet μπορούν να αποκτήσουν το fiberpower® 100M Internet σε ακόμα χαμηλότερη τιμή, εάν προσθέσουν το πλάνο Κινητής Purple Max. Συγκεκριμένα, θα αποκτήσουν το fiberpower® 100M Internet με €19,90/μήνα, ενώ αν προσθέσουν και δεύτερο πλάνο Κινητής Purple Max, θα αποκτήσουν το fiberpower® 100M Internet μόνο με €9,90 /μήνα!


Με προσφορές όπως αυτή, πλέον δεν χρειάζεται να εύχεστε για λύσεις επικοινωνίας και ψυχαγωγίας. Τώρα ξέρετε ότι η Cablenet μπορεί να σας τα προσφέρει όλα!
Η προσφορά ισχύει μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου 2022, σε όλα τα καταστήματα Cablenet και ηλεκτρονικά μέσω του Apply Online.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE