ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΣΥΚΑΛΑ: Η διαχείριση των περιουσιακών στοιχείων της Λ.Τράπεζας πρέπει να αναληφθεί από τους πιστωτές της Λαϊκής

ΣΥΚΑΛΑ: Η διαχείριση των περιουσιακών στοιχείων της Λ.Τράπεζας πρέπει να αναληφθεί από τους πιστωτές της Λαϊκής

Την πρώτη συνάντηση τους με τον Ειδικό Διαχειριστή της Λαϊκής Τράπεζας Κρις Παύλου θα έχει το απόγευμα ο Σύνδεσμος Καταθετών της Λαϊκής Τράπεζας (ΣΥΚΑΛΑ).

“Είναι η πρώτη συνάντηση που θα έχουμε και θέλουμε να ενημερωθούμε για την πορεία διαχείρισης των περιουσιακών στοιχείων της πρώην Λαϊκής Τράπεζας”, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Πρόεδρος του ΣΥΚΑΛΑ Άδωνης Παπακωνσταντίνου.

Τα περιουσιακά στοιχεία αφορούν τις θυγατρικές της Λαϊκής Τράπεζας στο εξωτερικό και το ποσοστό συμμετοχής της Λαϊκής στο μετοχικό κεφάλαιο της Τράπεζας Κύπρου που ανέρχεται στο 9,5%. Επιπλέον ενημέρωση θα τύχουν και για την πορεία των αγωγών που κατάθεσε η Λαϊκή Τράπεζα εναντίον του πρώην μη Εκτελεστικού Προέδρου της τράπεζας Ανδρέα Βγενόπουλου.

Σημειώνεται ότι ο διορισμός του κ. Παύλου έγινε στις 6 Απριλίου, σε αντικατάσταση της παραιτηθείσας Διαχειρίστριας των περιουσιακών στοιχείων της Λαϊκής Τράπεζας Άντρης Αντωνιάδου.

Ο κ. Παπακωνσταντίνου είπε ακόμη ότι “δεν έχει αλλάξει η πάγια θέση του Συνδέσμου ότι η διαχείριση των περιουσιακών στοιχείων της Λαϊκής Τράπεζας πρέπει να αναληφθεί από τους πιστωτές της Λαϊκής”.

 

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



Το μεσημέρι της Δευτέρας καταχωρείται το αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά του Γενικού Ελεγκτή - Γίνονται οι τελευταίες αλλαγές

Το μεσημέρι της Δευτέρας καταχωρείται το αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά του Γενικού Ελεγκτή - Γίνονται οι τελευταίες αλλαγές

Το μεσημέρι της Δευτέρας αναμένεται να καταχωρηθεί στο Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο από τη νομική ομάδα του Γενικού Εισαγγελέα, αίτημα για παύση του Γενικού Ελεγκτή, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top