Δολοφονία Άλκη: Αυτός είναι ο 25χρονος «Αθηναίος» που παραδόθηκε στις Αρχές

Δολοφονία Άλκη: Αυτός είναι ο 25χρονος «Αθηναίος» που παραδόθηκε στις Αρχές

Ο Αλέξανδρος Βελαλόπουλος, κάτοικος περιοχής της Αθήνας, ζούσε στη Θεσσαλονίκη τον τελευταίο χρόνο και εργαζόταν ως ντελιβεράς - Κρυβόταν σε σπίτι φίλων του μετά τη δολοφονία του άτυχου 19χρονου.

Κατά πληροφορίες, σε επικοινωνία με τη μητέρα του, εκείνη του ζήτησε να παραδοθεί - Έχει σπίτι και στην Τήνο, όπου έγινε έφοδος της Αστυνομίας
Ο 25χρονος Αλέξανδρος Βελαλόπουλος, επονομαζόμενος και «Αθηναίος», είναι ο λογιζόμενος από τις Αρχές ως σκληρός χούλιγκαν της θύρας 4 του ΠΑΟΚ, ο οποίος παραδόθηκε νωρίτερα σήμερα στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, όπου μετέβη συνοδεία του συνηγόρου του, για την εμπλοκή του στη δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Βελαλόπουλος, ο οποίος κατοικεί σε περιοχή της Αθήνας, ζούσε τον προηγούμενο χρόνο στη Θεσσαλονίκη, όπου και εργαζόταν ως ντελιβεράς. Κατά συνέπεια, απομακρύνεται το σενάριο ο 25χρονος να ανέβηκε στη Θεσσαλονίκη, μόνο και μόνο για να συμμετάσχει στην «παγανιά θανάτου», με θύμα τον άτυχο Άλκη.

Αμέσως μετά τη φονική επίθεση σε βάρος του Άλκη, ο 25χρονος εξαφανίστηκε και βρήκε «καταφύγιο» σε σπίτι φίλων του. Οι αστυνομικοί, που ερευνούν την υπόθεση, φέρονται να είχαν φτάσει στα «ίχνη» του, έχοντας εντοπίσει το στίγμα του κινητού του τηλεφώνου.

Ο ίδιος ωστόσο «πρόλαβε» και παραδόθηκε στις Αρχές, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι είχε προηγηθεί επικοινωνία με τη μητέρα του, Βαλεντίνα, η οποία του ζήτησε να εμφανιστεί και να παραδοθεί.

Ο «Αθηναίος», όπως χαρακτηριστικά τον αποκαλούν, είναι «καθαρός», δεν έχει συλληφθεί ποτέ, ούτε καν προσαχθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Βελαλόπουλος έχει σπίτι και στην Τήνο, όπου χθες πραγματοποιήθηκε έφοδος της Αστυνομίας.

Πηγη: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Όταν την περασμένη εβδομάδα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος ανακοίνωσε, ότι το Γραφείο της Επιτρόπου του Πολίτη, προχωρεί στη διοργάνωση ειδικής συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, στην οποία νέοι και νέες θα αναλάβουν συμβολικά τον ρόλο υπουργών και θα παρουσιάσουν τις δικές τους προτάσεις, η κυβέρνηση έστειλε ένα μήνυμα με σαφή πολιτικό συμβολισμό: οι νέοι πρέπει να έχουν φωνή εκεί όπου λαμβάνονται οι αποφάσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE