ΕΛΛΑΔΑ

«Του έριχναν μπουνιές και κλωτσιές, τον έστειλαν στο νοσοκομείο» ξεσπά ο πατέρας 17χρονου παίκτη του Άρη

«Του έριχναν μπουνιές και κλωτσιές, τον έστειλαν στο νοσοκομείο» ξεσπά ο πατέρας 17χρονου παίκτη του Άρη

Ακόμη ένα περιστατικό χουλιγκανισμού στη Θεσσαλονίκη - Όπως αποκαλύπτει ο πατέρας του 17χρονου παίκτη στο protothema.gr, ο νεαρός είχε βγει για ποτό με την παρέα του στα Λαδάδικα όταν μια ομάδα επτά ατόμων τον πλησίασαν, τον αναγνώρισαν ως παίκτη του Άρη και τον χτύπησαν.


Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για την εγκληματική δράση των χούλιγκαν στη Θεσσαλονίκη καθώς ο πατέρας 17χρονου παίχτη του Άρη καταγγέλλει πως μια ομάδα σεσημασμένων οπαδών είχαν ξυλοκοπήσει τον γιο του τον Δεκέμβριο.

Όπως αποκαλύπτει ο πατέρας του 17χρονου παίκτη στο protothema.gr, ο νεαρός είχε βγει για ποτό με την παρέα του στα Λαδάδικα όταν μια ομάδα επτά ατόμων τον πλησίασαν, τον αναγνώρισαν ως παίκτη του Άρη και τον χτύπησαν στέλνοντάς τον στο νοσοκομείο.

«Ο μικρός παίζει στην ομάδα Κ19 του Άρη. Μέσα στον Δεκέμβριο υπήρχε ένας αγώνας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Άρη. Ήταν τηλεοπτικό το παιχνίδι και στο τέλος του αγώνα είχε πέσει ο φακός της τηλεόρασης πάνω στον μικρό δείχνοντάς τον να φιλάει το σήμα και τη φανέλα.

Μετά από κάποιες ημέρες ένας φίλος του είχε γενέθλια και βγήκαν έξω σε ενα μαγαζί στα Λαδάδικα. Γύρω στη 1.30 βγήκε ο μικρός έξω, στον προαύλιο χώρο του μαγαζιού, και ενώ καθόταν σε ένα συντριβάνι τον πλησίασε μια ομάδα με 7 άτομα. Ένας εξ αυτών του είπε 'εσύ είσαι το σκουλήκι που τραβάς τη φανέλα και τη φιλάς;'. Σήκωσε το κεφάλι και από εκεί δεν θυμάται τίποτα, το ξύλο το οποίο έφαγε», λέει στο protothema.gr ο πατέρας του νεαρού παίκτη.

Οι επτά χούλιγκαν τον έριξαν κάτω και τον χτυπούσαν με μπουνιές και κλωτσιές. Ο 17χρονος έπεσε αιμόφυρτος στο έδαφος με τραύματα στη μύτη και στο κεφάλι. Στη συνέχεια διεκομίσθη με ασθενοφόρο στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

«Τον χτυπούσαν με τα χέρια και η διάγνωση των γιατρών ήταν ένα κάταγμα στη μύτη, στο ζυγωματικό και κακώσεις στο πρόσωπο. Αν έπεφτε στο συντριβάνι θα ήμασταν εμείς στη θέση των γονιών του Άλκη», περιγράφει ο πατέρας του 17χρονου.

Η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης που ανέλαβε την έρευνα ταυτοποίησε ένα άτομο ως δράστη της επίθεσης εναντίον του 17χρονου ποδόσφαιριστή. Όπως προέκυψε, η συγκεκριμένη ομάδα, στην οποία συμμετείχαν και μπράβοι νυχτερινών μαγαζιών της περιοχής, είχαν βγει έξω ψάχνοντας οπαδούς αντίπαλων ομάδων για να τους επιτεθούν.

Μάλιστα, όταν οι αστυνομικοί συνέλεξαν υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής είδαν ότι οι 7 χούλιγκαν είχαν επιτεθεί και σε άλλα άτομα προτού χτυπήσουν τον 17χρονο.

Αρχηγός της συμμορίας των χούλιγκαν είναι ένας 28χρονος Αλβανός, με ηγετικό ρόλο σε σύνδεσμο οργανωμένων οπαδών του ΠΑΟΚ, ο οποίος δουλεύει «προστασία» σε club στα Λαδάδικα και έχει συλληφθεί στο παρελθόν για οπαδική βία.

«Είναι βαθύτατα συγκινημένος και στενοχωρημένος με αυτό που συνέβη με τον Άλκη. Μπορεί να ήταν και ο δικός μου ο γιος, πιθανόν να είναι κάποιου άλλου πατέρα το παιδί αν δεν σταματήσει αυτό», εξομολογείται στο protothema.gr ο πατέρας του 17χρονου και τονίζει πως αν γίνει έρευνα σε βάθος για τις ομάδες των χούλιγκαν «θα αδειάσει η μισή πόλη», όπως λέει χαρακτηριστικά.

Για τη συγκεκριμένη επίθεση, η Εισαγγελία Θεσσαλονίκης έχει σχηματίσει δικογραφία σε βάρος 3 ατόμων, 2 Αλβανών και ενός Έλληνα, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των 4 συνεργών τους. Οι κατηγορούμενοι έχουν αφεθεί προσωρινά ελεύθεροι.

Πηγη: protothema.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν - Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις είναι ασφαλείς

LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν - Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις είναι ασφαλείς

Ισραηλινός πύραυλος έπληξε το Ιράν, δήλωσαν δύο Αμερικανοί αξιωματούχοι στο CBS News. Τα ιρανικά κρατικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι οι πτήσεις έχουν ανασταλεί πάνω από πολλές πόλεις, σύμφωνα με το Associated Press. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top