ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Προσπάθησε να βιάσει 14χρονη μαθήτρια μέρα μεσημέρι - Χειροπέδες σε 29χρονο Λεμεσιανό

Προσπάθησε να βιάσει 14χρονη μαθήτρια μέρα μεσημέρι - Χειροπέδες σε 29χρονο Λεμεσιανό

Διάταγμα κράτησης 8 ημερών εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εναντίον 29χρονου, ο οποίος παραδέχθηκε ότι πριν από πέντε μέρες επιχείρησε να ακινητοποιήσει 14χρονη μαθήτρια σε ανελκυστήρα πολυκατοικίας, με σκοπό να τη βιάσει.

Αξιολογώντας την περιγραφή που της δόθηκε, η αστυνομία εντόπισε και συνέλαβε χθες τον 29χρονο, ο οποίος φαίνεται να μην είναι η πρώτη φορά που επιχειρεί κάτι τέτοιο εναντίον νεαρών κοριτσιών.

Όπως δήλωσε ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, Ιωάννης Σωτηριάδης, στις 12 Ιουνίου έγινε καταγγελία από 14χρονη, ότι ενώ επέστρεφε από το σχολείο της στο διαμέρισμα όπου διαμένει με την οικογένεια της, στην περιοχή Εναερίου, άγνωστο πρόσωπο την ακολούθησε και όταν εισήλθε στον ανελκυστήρα μαζί της, προσπάθησε να της κλείσει το στόμα και να την ακινητοποιήσει.

Η 14χρονη κατάφερε να αμυνθεί και φωνάζοντας βγήκε από τον ανελκυστήρα, με αποτέλεσμα να προστρέξουν για βοήθεια τόσο η μητέρα της, όσο και γειτονικά της πρόσωπα, ενώ ο δράστης τράπηκε σε φυγή.

Μετά από αξιολόγηση των στοιχείων και της περιγραφής του δράστη, η αστυνομία εντόπισε και συνέλαβε χθες έναν 29χρονο Ε/κ, ο οποίος ανακρινόμενος παραδέχθηκε πως σκόπευε να οδηγήσει την ανήλικη στην ταράτσα της πολυκατοικίας με σκοπό να την παρενοχλήσει σεξουαλικά.

Σύμφωνα με τον κ.Σωτηριάδη, έχουν φτάσει στην αστυνομία πληροφορίες ότι η περιγραφή του συλληφθέντα ομοιάζει με την περιγραφή προσώπου που προσπάθησε να παρενοχλήσει κοπέλες στο πρόσφατο παρελθόν, ωστόσο επειδή δεν έγιναν συγκεκριμένες καταγγελίες, η αστυνομία δεν προχώρησε στη διερεύνηση τέτοιων υποθέσεων.

Πηγή: ΚΥΠΕ 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top