ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

«Cupcake Eλπίδας» από τους Φούρνους Ζορπάς»

«Cupcake Eλπίδας» από τους Φούρνους Ζορπάς»

Η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 8 Μαρτίου, πλησιάζει και οι Φούρνοι Ζορπάς ενώνουν δυνάμεις με την Europa Donna Κύπρου, στηρίζοντας έμπρακτα το σπουδαίο έργο που επιτελεί.

Πρόκειται για μία μέρα που αναγνωρίζει τον σημαντικό και πολυδιάστατο ρόλο της γυναίκας στην κοινωνική, επαγγελματική και οικονομική εξέλιξη του σύγχρονου κόσμου, ενώ λειτουργεί ταυτόχρονα και ως μία υπενθύμιση για την αγάπη και φροντίδα που πρέπει η κάθε μία ξεχωριστά να δείχνει στον εαυτό της.

Οι Φούρνοι Ζορπάς, στέλνοντας μήνυμα αισιοδοξίας και ελπίδας, παρουσιάζουν, για ακόμη μία χρονιά, το cupcake ελπίδας, ενισχύοντας τις δράσεις και το πολύτιμο έργο της Europa Donna Κύπρου. Το cupcake με την χαρακτηριστική ροζ κορδέλα, σύμβολο ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού, μας θυμίζει ότι η υγεία μας και η προάσπισή της μέσα από προληπτικούς ελέγχους, πρέπει να αποτελούν προτεραιότητα της κάθε γυναίκας.

Το cupcake ελπίδας, που αποτελεί πλέον θεσμό για τους Φούρνους Ζορπάς, θα είναι διαθέσιμο από 1/3 σε όλα τα καταστήματα Ζορπάς, σε όλη την Κύπρο, στην τιμή των €2,65 σε συσκευασία δώρου.

Τιμούμε την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας και προσφέρουμε.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Τηλ.: 80000600 Mail: [email protected]

Facebook: zorbascy

Instagram: zorbascy

Website: zorbas.com.cy

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top