Κρατώντας μια κούκλα, ο 37χρονος πατέρας υπέδειξε στους ανακριτές πως ταρακούνησε την 2 μηνών κορούλα του

Κρατώντας μια κούκλα, ο 37χρονος πατέρας υπέδειξε στους ανακριτές πως ταρακούνησε την 2 μηνών κορούλα του

Στην οικία του στη Λεμεσό επέστρεψε ο 37χρονος πατέρας για να υποδείξει τον τρόπο με τον οποίο ταρακούνησε το ίδιο του το 2 μηνών κοριτσάκι, το οποίο στο τέλος απεβίωσε.

0 37χρονος πατέρας που κατηγορείται για αθρωποκτονία της 2 μηνών κορούλας του μαζί με τη συζυγο του,  υπέδειξε σε ανακριτές και ιατροδικαστές, κρατώντας μία κούκλα στα χέρια, πως ακιβώς ταρακούνησε το ίδιο του το σπλάχνο.

Ο πατέρας εξακρίβωσε πως από την μέρα εκέινη που ταρακούνησε την μικρή μέχρι ωσότου απεβίωσε, δεν ξανα έκλαψε, και 3 μέρες μετά απεβίωσε.

Υπενθυμίζεται ότι, οι δύο γονείς 37 και 22 ετών από τη Βουλγαρία οδηγήθηκαν την Πέμπτη 10 Μαρτίου ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, όπου διατάχθηκε η οκταήμερη προσωποκράτηση τους.

Μετά από τα ευρήματα στη νεκροτομή επί της σορού του βρέφους, διαπιστώθηκε ότι ο θάνατός της, προήλθε λόγω βαριάς κρανιεγκεφαλικής κάκωσης, ενώ στο σώμα του κοριτσιού εντοπίστηκαν επίσης κατάγματα δεξιάς κλείδας και αριστερής πλευράς, καθώς και υποσκληρίδιο αιμάτωμα νοτιαίου μυελού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο εκλεκτός του ΕΛΚ και η αμηχανία της Πινδάρου

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο εκλεκτός του ΕΛΚ και η αμηχανία της Πινδάρου

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης, κατόπιν επίσημης πρόσκλησης, συμμετέχει στην πολιτική ομάδα του Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, την ίδια ακριβώς πολιτική οικογένεια στην οποία ανήκει και ο ΔΗΣΥ. Και Νίκος Χριστοδουλίδης αντιμετωπίζεται από το ΕΛΚ ως ηγέτης με σεβασμό και πολιτική εμπιστοσύνη από τον πυρήνα της ευρωπαϊκής κεντροδεξιάς.

BEST OF TOTHEMAONLINE