Σοκαριστικές εικόνες - Νέο χτύπημα σε 12οροφη πολυκατοικία στην Ουκρανία - 2 τραυματίες

Σοκαριστικές εικόνες - Νέο χτύπημα σε 12οροφη πολυκατοικία στην Ουκρανία - 2 τραυματίες

Υπό πολιορκία βρίσκεται το Κίεβο αλλά και άλλες μεγάλες πόλεις της Ουκρανίας με τους Ρώσους οι οποίοι αναγκαζόμενοι σε μία εκτός3 προγραμματισμού καθυστέρηση λόγω της αντίστασης των Ουκρανών, επιδίδονται σε τυφλούς βομβαρδισμούς ακόμη και πολυκατοικιών.

Πλέον ο βομβαρδισμός της πρωτεύουσας του Κιέβου φαίνεται να γίνεται πιο συστηματικός και να πλησιάζει προς το κέντρο της πόλης, στοχεύοντας διαμερίσματα, έναν σταθμό του υπόγειου σιδηρόδρομου και άλλους πολιτικούς χώρους χθες. Σε ομιλία του τη νύχτα, ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι, είπε ότι τα χτυπήματα έπληξαν τέσσερα πολυώροφα κτίρια και σκότωσαν δεκάδες.

Ζωντανή ενημέρωση για τον πόλεμο στην Ουκρανία στο ThemaOnline

Νέος βομβαρδισμός πολυκατοικίας έγινε στο Κίεβο, πρωτεύουσα της Ουκρανίας, σήμερα 16/3 το πρωί.

Σύμφωνα με την Υπηρεσία Έκτακτης Ανάγκης, χτυπήθηκε μια πολυκατοικία 12 ορόφων από θραύσματα και οβίδες.

Υπάρχουν αναφορές για 2 τραυματίες, ενώ εκκένωσαν το κτίριο 37 άτομα.

Επίσης, ζημιές έπαθε και ένα γειτονικό κτίριο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Αυτά είναι τα 75 έργα με προϋπολογισμό €230 εκατομμυρίων για την Πάφο

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Αυτά είναι τα 75 έργα με προϋπολογισμό €230 εκατομμυρίων για την Πάφο

Σε περισσότερα από 75 έργα με προϋπολογισμό που υπερβαίνει τα 230 εκατομμύρια ευρώ για την Επαρχία Πάφου αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την ευρεία σύσκεψη με φορείς της Πάφου, της οποίας προήδρευσε στο πλαίσιο της περιοδείας του σε Δήμους και Κοινότητες της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE