Σοκαριστικές εικόνες - Νέο χτύπημα σε 12οροφη πολυκατοικία στην Ουκρανία - 2 τραυματίες

Σοκαριστικές εικόνες - Νέο χτύπημα σε 12οροφη πολυκατοικία στην Ουκρανία - 2 τραυματίες

Υπό πολιορκία βρίσκεται το Κίεβο αλλά και άλλες μεγάλες πόλεις της Ουκρανίας με τους Ρώσους οι οποίοι αναγκαζόμενοι σε μία εκτός3 προγραμματισμού καθυστέρηση λόγω της αντίστασης των Ουκρανών, επιδίδονται σε τυφλούς βομβαρδισμούς ακόμη και πολυκατοικιών.

Πλέον ο βομβαρδισμός της πρωτεύουσας του Κιέβου φαίνεται να γίνεται πιο συστηματικός και να πλησιάζει προς το κέντρο της πόλης, στοχεύοντας διαμερίσματα, έναν σταθμό του υπόγειου σιδηρόδρομου και άλλους πολιτικούς χώρους χθες. Σε ομιλία του τη νύχτα, ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι, είπε ότι τα χτυπήματα έπληξαν τέσσερα πολυώροφα κτίρια και σκότωσαν δεκάδες.

Ζωντανή ενημέρωση για τον πόλεμο στην Ουκρανία στο ThemaOnline

Νέος βομβαρδισμός πολυκατοικίας έγινε στο Κίεβο, πρωτεύουσα της Ουκρανίας, σήμερα 16/3 το πρωί.

Σύμφωνα με την Υπηρεσία Έκτακτης Ανάγκης, χτυπήθηκε μια πολυκατοικία 12 ορόφων από θραύσματα και οβίδες.

Υπάρχουν αναφορές για 2 τραυματίες, ενώ εκκένωσαν το κτίριο 37 άτομα.

Επίσης, ζημιές έπαθε και ένα γειτονικό κτίριο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO: Με βλέμμα στο 2026 το Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Ο απολογισμός και οι στόχοι του

VIDEO: Με βλέμμα στο 2026 το Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Ο απολογισμός και οι στόχοι του

Στο τηλεοπτικό του Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στον απολογισμό της χρονιάς που ολοκληρώνεται και στις προτεραιότητες της Κυβέρνησης για το 2026, υπογραμμίζοντας την ανάληψη της Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης από την Κυπριακή Δημοκρατία, την πορεία της οικονομίας, τις μεταρρυθμίσεις στον δημόσιο τομέα, την κοινωνική πολιτική, καθώς και τις προσπάθειες για επανέναρξη των συνομιλιών με στόχο την επανένωση της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE