LIFESTYLE

Masterchef: Πάρτι στο Twitter με την αποχώρηση του «μπόμπαινα» Δημήτρη Ταϊρίδη - Δείτε βιντεο

Masterchef: Πάρτι στο Twitter με την αποχώρηση του «μπόμπαινα» Δημήτρη Ταϊρίδη - Δείτε βιντεο

Με αποχώρηση από την Μπλε ομάδα ολοκληρώθηκε αυτή η εβδομάδα στο MasterChef. Μετά από ένα επεισόδιο γεμάτο εντάσεις και ανατροπές, οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν ο Μπόμπαινας, ο Σταύρος και η Φανή.

Οι παίκτες το ριάλιτι μαγειρικής κλήθηκαν να μαγειρέψουν ένα απαιτητικό πιάτο, με την μπλε ομάδα να γεύεται την ήττα κι τον Δημήτρη Ταϊρίδη να βγάζει στον τάκο ως πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση τον Σταύρο Λορέντζο, ο οποίος το είχε ζητήσει.

Από τη ψηφοφορία προέκυψαν ως υποψήφιοι προς αποχώρηση δίπλα στον Σταύρο η Φανή Ζιώγα κι ο Δημήτρης. Οι τρεις παίκτες κλήθηκαν να αντιγράψουν γλυκό των ζαχαροπλατών Γιάννη Κίκιρα και του Ευγένιου Βαρδακαστάνη, που ήταν καραμελωμένος ανανάς με κάρδαμο, creme brulle μαχλέπι και αμύγδαλο.

Πρώτη ανέβηκε στον εξώστη ασφαλής η Φανή αφού συγκέντρωσε 37 βαθμούς έναντι των 24 του Δημήτρη. O Μπόμπαινας που είχε την πιο αδύναμη προσπάθεια και μάλιστα έλαβε και ένα 4άρι στην δοκιμασία -προφανώς γνωρίζοντας ότι δεν μαγείρεψε καλά- δήλωσε στην κάμερα πριν ακούσει τη βαθμολογία ότι σκοπεύει να αποχωρήσει απόψε ούτως ή άλλως.

Ο εξώστης ήταν όλο χαμόγελο με αυτήν την εξέλιξη κι ο ίδιος εξέφρασε τα παράπονά του για συμπεριφορές που θεωρεί πως εξέλαβε.

"Μη στεναχωριέστε!" είπε σε όλο τον εξώστη ο Μπόμπαινας. "Σήμερα δεν ήθελα να μαγειρέψω, ο Γιάννος με προέτρεψε, είναι ο μόνος που με στήριξε, τον ευχαριστώ πολύ. Η ζωή συνεχίζεται. Θέλω να είναι στον τελικό ο Γιάννος, αδιάφορο ποιος θα είναι ο αντίπαλος. Ο Μάριος και ο Γρηγόρης έχουν αντίληψη. Όχι μόνο άξιζε είναι κάτι που κανείς δεν πρόκειται να ξαναζήσει" σχολίασε εμφανώς συγκινημένος πριν την έξοδό του.

Με το που έγινε γνωστός ο παίκτης που αποχωρεί από το Master Chef στο Twitter ξεκίνησε το... πάρτι

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: protothema.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Ζητούν παύση της ανακριτικής διαδικασίας οι δικηγόροι των μοναχών

Σε εξέλιξη πυρκαγιά στην Παρεκκλησιά – Στη «μάχη» και αεροπλάνο του Τμήματος Δασών - Δείτε βίντεο

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό



Ευρωεκλογές: Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων

Ευρωεκλογές: Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Ευρωεκλογές ενόψει των διπλών εκλογών της 9ης Ιουνίου. Η υποβολή πραγματοποιήθηκε σήμερα (24/04) το πρωί στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία. Σημειώνεται ότι αύριο, Πέμπτη, θα πραγματοποιηθεί η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, δημάρχων, αντιδημάρχων, δημοτικών συμβούλων και μελών των Σχολικών Εφορειών και την Δευτέρα 29 Απριλίου, η υποβολή για την ανάδειξη κοινοταρχών και μελών Κοινοτικών Συμβουλίων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top