Με έντονο κρύο ξεκινά η εβδομάδα - Δείτε αναλυτικά το μενού του καιρού

Με έντονο κρύο ξεκινά η εβδομάδα - Δείτε αναλυτικά το μενού του καιρού

Ψυχρή αέρια μάζα επηρεάζει την περιοχή.

Σήμερα ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και παροδικά κυρίως συννεφιασμένος και δεν αποκλείεται να σημειωθεί μεμονωμένη ελαφρά βροχή ή ελαφρά χιονόπτωση στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βόρειοι ως βορειοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 και παροδικά στο ανατολικό μισό μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη και στα δυτικά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 13 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 15 βαθμούς στα παράλια και γύρω στους 2 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου θα επικρατεί παγετός.

Απόψε θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ασθενείς 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά μέχρι λίγο ταραγμένη και στα ανατολικά παράλια αρχικά μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 2 βαθμούς στο εσωτερικό και στα βόρεια παράλια, γύρω στους 4 βαθμούς στα στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους μείον 5 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά. Στα ορεινά, ημιορεινά και σε κάποιες υπήνεμες περιοχές του εσωτερικού αναμένεται να σχηματιστεί παγετός.

Την Τρίτη ο καιρός θα καταστεί σταδιακά κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται τοπκές βροχές. Την Τετάρτη και την Πέμπτη αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες.

Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή μέχρι την Τετάρτη, ενώ θα σημειώσει μικρή άνοδο την Πέμπτη και θα κυμαίνεται πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Δεν μπορεί να μείνει για πάντα η Ολγκίν στην Κύπρο» - Τι είπε για Κυπριακό, ΜΟΕ και φορολογική μεταρρύθμιση

Λετυμπιώτης: «Δεν μπορεί να μείνει για πάντα η Ολγκίν στην Κύπρο» - Τι είπε για Κυπριακό, ΜΟΕ και φορολογική μεταρρύθμιση

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, μιλώντας στην εκπομπή «Από μέρα σε μέρα», τόνισε πως δεν μπορεί η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, να παραμένει επ’ αόριστον στην Κύπρο, υπογραμμίζοντας τη σημασία των απευθείας συναντήσεων μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας και του Τουρκοκύπριου ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE