Με ειδική εφαρμογή παραγγέλνουν ναρκωτικά… a la carte – «Κάποιοι πρέπει να ξυπνήσουν...»

Με ειδική εφαρμογή παραγγέλνουν ναρκωτικά… a la carte – «Κάποιοι πρέπει να ξυπνήσουν...»

Σε νέες - σοβαρές - καταγγελίες προέβη ο Δήμαρχος Πάφου, Φαίδωνας Φαίδωνος για διακίνηση ναρκωτικών στην πόλη του.  

Σύμφωνα με τον κ. Φαίδωνος, υπάρχει ειδική εφαρμογή, μέσω της οποίας μπορεί κάποιος να σκανάρει έναν κωδικό και να του παραδοθούν ναρκωτικά.

Υπενθυμίζεται ότι ο Δήμαρχος Πάφου είχε καταγγείλει πολλές φορές στο παρελθόν ότι η διακίνηση ναρκωτικών γίνεται εις γνώση της Αστυνομίας.

«Κάποιοι πρέπει να ξυπνήσουν στην Πάφο η χρήση ναρκωτικών έχει ξεφύγει. Κάνεις scan το barcode και μπορείς να παραγγείλεις ότι ναρκωτικά θέλεις.

Μετά σου λένε που να αφήσεις τα λεφτά  και σου δίνουν location του πακέτου σου.

Είναι μέσω της πλατφόρμας ….….  Ξέρουν τους εμπόρους και κάποιοι τους χρησιμοποιούν δήθεν για να τους δίνουν πληροφορίες. 

Αυτό το ονομάζω ανικανότητα για να μην πω κάτι πιο βαρύ.......(ή παραποίηση της εικόνας γίνεται για να μην έχει κανείς πρόσβαση)», αναφέρει στην ανάρτησή του ο Δήμαρχος.

Δείτε τη φωτογραφία που συνοδεύει την ανάρτηση

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αρχηγός Αστυνομίας για «Σάντυ»: «Βρισκόμαστε στον πυρήνα της υπόθεσης – Κανένα πρόσωπο δεν είναι υπεράνω του νόμου»

Αρχηγός Αστυνομίας για «Σάντυ»: «Βρισκόμαστε στον πυρήνα της υπόθεσης – Κανένα πρόσωπο δεν είναι υπεράνω του νόμου»

Με βάση τα στοιχεία (σε ότι αφορά την υπόθεση «Σάντη»), η Αστυνομία έχει προχωρήσει ουσιαστικά στην εξέταση της υπόθεσης και βρίσκεται ήδη στον πυρήνα της διερεύνησης, δήλωσε ο Αρχηγός της Αστυνομίας Θεμιστός Αρναούτης, σημειώνοντας παράλληλα ότι «κανένα πρόσωπο δεν βρίσκεται υπεράνω του νόμου και υπεράνω της διαδικασίας, όπως και κανένα πρόσωπο δεν μπορεί να στοχοποιείται χωρίς τεκμήρια».

BEST OF TOTHEMAONLINE