Δέσποινα Βανδή: Η σύγκριση με τη Βίσση και η αποκάλυψη για τη σχέση της με τον Ντέμη και το σεξ

Δέσποινα Βανδή: Η σύγκριση με τη Βίσση και η αποκάλυψη για τη σχέση της με τον Ντέμη και το σεξ

Η Δέσποινα Βανδή σε μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές συνεντεύξεις της, μιλά για τη σύγκριση με τη Βανδή τη σχέση της με τον Ντέμη και το σεξ και τον χρόνο που περνάει.

Για τη σύγκριση με την Άννα Βίσση: «Στην αρχή ήταν πολύ κολακευτικό όλο αυτό γιατί εγώ τι ήμουν; Μια μικρή τραγουδίστρια που προσπαθούσε να κάνει τα πρώτα της βήματα. Το να σε συγκρίνουν με μία τόσο σπουδαία τραγουδίστρια για μένα ήταν πολύ κολακευτικό. Από ένα σημείο και μετά άρχισα να καταλαβαίνω ότι δεν γινόταν να υπάρχει το ένα χωρίς το άλλο».

Για τη σχέση της με τον Ντέμη: «Στη σχέση μου με τον Ντέμη, ο έρωτας της λαχτάρας δεν έχει περάσει. Η σεξουαλική ζωή είναι απαραίτητη σε ένα ζευγάρι, σε μία σχέση που θέλει να μείνει δεμένη. Και δεν σου λέω για τη σεξουαλική πράξη, ως πράξη. Η επιθυμία για να κάνεις σεξ με τον άλλον υποδηλώνει και κάποια άλλα πράγματα».

Για το χρόνο που περνάει: «Το ότι μεγαλώνω με αγχώνει. Κάποιες φορές μπορεί να είναι λίγο σκληρό μπροστά στον καθρέφτη. Επίσης, ο χρόνος αυτή τη στιγμή με αγχώνει σε σχέση με τα παιδιά μου. Με χαλάει που το δέρμα μου αρχίζει να αλλάζει όμως χαίρομαι τόσο πολύ που μεγαλώνω και αυτή τη στιγμή αισθάνομαι και σκέφτομαι πράγματα που δεν τα είχα σκεφτεί πριν. Δεν είχα ασχοληθεί με τον εαυτό μου, ούτε με το τι είναι ευτυχία και τώρα εμβαθύνω, διαβάζω, δήλωσε στην εκπομπή JOIN US, στον ΣΚΑΪ».

Πηγή: People

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Τα 50χρονα, το «κράτος μαφία» και οι εσωκομματικές διαφοροποιήσεις που άνοιξε το πόρισμα, για τον Νίκο Αναστασιάδη

ΔΗΣΥ: Τα 50χρονα, το «κράτος μαφία» και οι εσωκομματικές διαφοροποιήσεις που άνοιξε το πόρισμα, για τον Νίκο Αναστασιάδη

Όταν την περασμένη εβδομάδα, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΔΗΣΥ, Δημήτρης Δημητρίου, προέβαινε στη δήλωση ότι θα ήταν καλό ο Νίκος Αναστασιάδης να διευκολύνει το κόμμα και να απέχει από τα συλλογικά όργανα, ερωτηθείς κατά τη διάρκεια του podcast Legal Matters και κληθείς να σχολιάσει την τοποθέτηση του Χρίστου Πουργουρίδη, ελάχιστοι αντιλήφθηκαν ότι εκείνη τη στιγμή άνοιγε μια συζήτηση την οποία η Πινδάρου προσπαθούσε εδώ και μήνες να κρατήσει πίσω από κλειστές πόρτες.

BEST OF TOTHEMAONLINE