Nομική Υπηρεσία και Γιάννης Καρούσος έσωσαν ένα μεροκαματιάρη - Δικαίωση για τον κύριο Ανδρέα

Nομική Υπηρεσία και Γιάννης Καρούσος έσωσαν ένα μεροκαματιάρη - Δικαίωση για τον κύριο Ανδρέα

Δικαιώθηκε ο κύριος Αντρέας Σιημητρά, μετά την περιπέτεια που πέρασε με το μαγαζί του στην Μαρίνα Λάρνακας.

Μετά από παρέμβαση της Νομικής Υπηρεσίας και του Υπουργού Συγκοινωνιών κ. Γιάννη Καρούσου, αποζημιώθηκε και θα αποχωρήσει από το χώρο που στεγαζόταν το μαγαζί του.

Μετά από αγώνα που έδωσε, αποκαταστάθηκε η αδικία και ο άνθρωπος θα μπορέσει να σταθεί ξανά στα πόδια του.

Υπενθυμίζουμε ότι ο κ. Ανδρέας ήταν ιδιοκτήτης του εστιατορίου «PONATHA YACHT CLUB», ενώ πριν από μερικές μέρες ανθρώποι των δημοσίων έργων τον έκλεισαν μέσα στο μαγαζί του γιατί security απαγόρευσαν στους ενοικιαστές υποστατικών να εισέλθουν στο χώρο της Μαρίνας, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να πλησιάσουν τα μαγαζιά τους.

Όλο αυτό έγινε γιατί από την 1η Απριλίου του 2022, αναλαμβάνει τη διαχείριση της Μαρίνας Λάρνακας νέος στρατηγικός επενδυτής και ζητά από τους ανθρώπους που έχουν υποστατικά στο συγκεκριμένο χώρο να τα εγκαταλείψουν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αντίστροφη μέτρηση για την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο το Κυπριακό

Αντίστροφη μέτρηση για την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο το Κυπριακό

Αποφασισμένος να εξαντλήσει κάθε περιθώριο για επίλυση του Κυπριακού πριν από τη λήξη της θητείας του εμφανίζεται ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Όπως είχε δηλώσει τον περασμένο Μάρτιο, δεν είναι ούτε αισιόδοξος ούτε απαισιόδοξος, αλλά αποφασισμένος να κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να επιτευχθεί λύση.