Nομική Υπηρεσία και Γιάννης Καρούσος έσωσαν ένα μεροκαματιάρη - Δικαίωση για τον κύριο Ανδρέα

Nομική Υπηρεσία και Γιάννης Καρούσος έσωσαν ένα μεροκαματιάρη - Δικαίωση για τον κύριο Ανδρέα

Δικαιώθηκε ο κύριος Αντρέας Σιημητρά, μετά την περιπέτεια που πέρασε με το μαγαζί του στην Μαρίνα Λάρνακας.

Μετά από παρέμβαση της Νομικής Υπηρεσίας και του Υπουργού Συγκοινωνιών κ. Γιάννη Καρούσου, αποζημιώθηκε και θα αποχωρήσει από το χώρο που στεγαζόταν το μαγαζί του.

Μετά από αγώνα που έδωσε, αποκαταστάθηκε η αδικία και ο άνθρωπος θα μπορέσει να σταθεί ξανά στα πόδια του.

Υπενθυμίζουμε ότι ο κ. Ανδρέας ήταν ιδιοκτήτης του εστιατορίου «PONATHA YACHT CLUB», ενώ πριν από μερικές μέρες ανθρώποι των δημοσίων έργων τον έκλεισαν μέσα στο μαγαζί του γιατί security απαγόρευσαν στους ενοικιαστές υποστατικών να εισέλθουν στο χώρο της Μαρίνας, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να πλησιάσουν τα μαγαζιά τους.

Όλο αυτό έγινε γιατί από την 1η Απριλίου του 2022, αναλαμβάνει τη διαχείριση της Μαρίνας Λάρνακας νέος στρατηγικός επενδυτής και ζητά από τους ανθρώπους που έχουν υποστατικά στο συγκεκριμένο χώρο να τα εγκαταλείψουν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Ήμασταν όλοι κάτω από τα τραπέζια» – Η συγκλονιστική μαρτυρία Κύπριου από την επίθεση κατά του Τραμπ

«Ήμασταν όλοι κάτω από τα τραπέζια» – Η συγκλονιστική μαρτυρία Κύπριου από την επίθεση κατά του Τραμπ

Συγκλονιστικές στιγμές έζησε ο Κύπριος ανταποκριτής του Omega στην Ουάσιγκτον, Μιχάλης Ιγνατίου, ο οποίος βρισκόταν στην αίθουσα του δείπνου των ανταποκριτών τη στιγμή της ένοπλης επίθεσης κατά του Ντόναλντ Τραμπ.

BEST OF TOTHEMAONLINE