ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Η συζήτηση προτάσεων νόμου για ΕΕΕ συνεχίζεται στην Κοινοβουλευτική Επιτροπή Εργασίας

Η συζήτηση προτάσεων νόμου για ΕΕΕ συνεχίζεται στην Κοινοβουλευτική Επιτροπή Εργασίας

Η Κοινοβουλευτική Επιτροπή Εργασίας θα συνεχίσει τη συζήτηση των προτάσεων νόμου για τροποποιήσεις επί του νόμου για το ΕΕΕ τη Δευτέρα, σε μια προσπάθεια να γεφυρωθούν οι διαφορές με την κυβέρνηση και με διαφαινόμενη προοπτική να συμφωνηθούν με την κυβερνητική πλευρά οι τροποποιήσεις που έχουν το μικρότερο οικονομικό κόστος και να ψηφιστούν σε νόμο πριν κλείσει η Βουλή για τις θερινές διακοπές.

Οι προτάσεις νόμου, συζητήθηκαν ενώπιον της Υπουργού Εργασίας Ζέτας Αιμιλιανίδου σε έκτακτη συνεδρία της Επιτροπής το απόγευμα της Τρίτης. Την απόφαση της Επιτροπής Εργασίας ανακοίνωσε ο Πρόεδρος του Σώματος Ανδρέας Φακοντής μετά την έντονη συζήτηση που διεξήχθη ενώπιον της Επιτροπής και μετά από κεκλεισμένων των θυρών διαβούλευση των μελών της Επιτροπής με την Υπουργό.

Η Υπουργός καθ` όλη της διάρκεια της συνεδρίας επαναλάμβανε ότι όπως κάθε νομοθεσία μπορεί να παρουσιάσει στην εφαρμογή της κενά και η νομοθεσία για το ΕΕΕ παρουσιάζει τα κενά τηςΜ ανέφερε ότι η ίδια έχει ευκρινέστερη εικόνα από όλους για τα προβλήματα που παρουσιάζονται.

Επανέλαβε επίσης, πως αρκετά τα προβλήματα θα ήταν επιλυμένα εάν δεν αποστερείτο από την Κυβέρνηση η διακριτική ευχέρεια να αποφασίζει για ειδικές περιπτώσεις πολιτών που έχουν ανάγκη και δεν πληρούν τα κριτήρια που καθορίζει η νομοθεσία για το ΕΕΕ. Τόνισε επίσης ότι ο στόχος όλων είναι να στηριχθούν όλοι οι πολίτες που έχουν ανάγκη βοήθειας διερωτώμενη προς τι οι διαξιφισμοί.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top