ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Το Themaonline ακόμη πιο δυνατό και αξιόπιστο- Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας

Το Themaonline ακόμη πιο δυνατό και αξιόπιστο- Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας

Ανοδική πορεία καταγράφει το Themaonline στην προτίμηση του αναγνωστικού κοινού, που του χαρίζει απλόχερα «ψήφο εμπιστοσύνης».

Σε όλα τα μεγάλα γεγονότα, το Themaonline αποτελεί την σταθερή πηγή ενημέρωσης των πολιτών, με συνεχείς ανταποκρίσεις, αποκαλυπτικές ειδήσεις και αποκλειστικά ρεπορτάζ.

Η ενημέρωση στο Themaonline βρίσκεται πάντα στο κέντρο των εξελίξεων, με προτεραιότητα την ανάγκη των πολιτών της Κύπρου – και όχι μόνο-  για έγκυρη πληροφόρηση.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία από τα Google Analytics, την Κυριακή 17/4, συγκεντρώσαμε 102,716 μοναδικούς επισκέπτες*, ενώ τα pageviews ξεπέρασαν το εντυπωσιακό 269,195!

Δείτε αναλυτικά τον πίνακα.

 

Το Themaonline ευχαριστεί το αναγνωστικό κοινό για την εμπιστοσύνη του.

Υπόσχεται να παραμείνει αποκαλυπτικό σύγχρονο και άμεσο.

 

Εκ της Έκδοσης

 

*Είναι οι αριθμός των μοναδικών επισκεπτών στη συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Παρόλο που πολλοί επισκέπτονται τη σελίδα αρκετές φόρες μέσα σε μια περίοδο, στα στατιστικά θα καταγραφούν ως 1 χρήστης, με τις αντίστοιχες πολλαπλές επισκέψεις.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Καζάνει που «βράζει» είναι η Μέση Ανατολή, μετά την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ σε αντίποινα για το φονικό χτύπημα του δεύτερου στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Ο ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου, έχει δεσμευτεί να απαντήσει στην Τεχεράνη και σταθμίζει τις επιλογές του για το τι θα κάνει. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top