ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα έχει χαμένα ο καιρός! Βροχές μας επιφυλάσσει το απόγευμα – Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση

Τα έχει χαμένα ο καιρός! Βροχές μας επιφυλάσσει το απόγευμα – Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση

Δεν λέει να κανει καλοκαιράκι με ηλιοφάνεια και χωρίς ανέμους. Την περιοχή καλύπτει εποχική χαµηλή πίεση αλλα και αραιή σκόνη.

Το απόγευµα παροδικά αυξηµένες νεφώσεις αναµένεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές, ενώ δεν αποκλείεται και µεµονωµένη καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά και περιοχές του εσωτερικού. Στην ατµόσφαιρα θα παρατηρείται αραιή σκόνη κατά διαστήµατα. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί µέτριοι 4 και τοπικά στα προσήνεµα ισχυροί 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγµένη και τοπικά µέχρι ταραγµένη.

Απόψε παροδικά αυξηµένες νεφώσεις ενδέχεται να δώσουν µεµονωµένες, ελαφρές κυρίως βροχές, στα βόρεια και δυτικά παράλια. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί µέχρι βόρειοι ασθενείς 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 18 βαθµούς στο εσωτερικό και βόρεια παράλια, γύρω στους 19 στα υπόλοιπα παράλια και στους 14 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο µετά τη διάλυση της τοπικής αραιής οµίχλης και χαµηλής νέφωσης ο καιρός θα καταστεί σε αρκετές περιοχές κυρίως αίθριος. Σταδιακά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται από το µεσηµέρι και µετά αναµένεται να δώσουν τοπικά βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά, περιοχές του εσωτερικού, στα νοτιοανατολικά παράλια και δυτικά παράλια. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί αρχικά, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ για να καταστούν σταδιακά µέτριοι 4, τοπικά µέχρι ισχυροί 5 και παροδικά στα νότια παράλια µέχρι πολύ ισχυροί 5 µε 6 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά λίγο ταραγµένη για να καταστεί το απόγευµα µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 31 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 27 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 29 στα υπόλοιπα παράλια και στους 22 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν - Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις είναι ασφαλείς

LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν - Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις είναι ασφαλείς

Ισραηλινός πύραυλος έπληξε το Ιράν, δήλωσαν δύο Αμερικανοί αξιωματούχοι στο CBS News. Τα ιρανικά κρατικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι οι πτήσεις έχουν ανασταλεί πάνω από πολλές πόλεις, σύμφωνα με το Associated Press. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top