Αβέρωφ για παράνομες ενέργειες Τουρκίας στα Βαρώσια: «θα προτάξουμε ψήφισμα για καταδίκη των ενεργειών της»

Αβέρωφ για παράνομες ενέργειες Τουρκίας στα Βαρώσια: «θα προτάξουμε ψήφισμα για καταδίκη των ενεργειών της»

Για τις παράνομες ενέργειες της Τουρκίας στην Αμμόχωστο μίλησε ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού και Υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας κ. Αβέρωφ Νεοφύτου.

Δείτε αυτούσια την δήλωση του:

«Επικοινώνησα με τον καλό φίλο της Κύπρου, Μάνφρεντ Βέμπερ, ζητώντας τη στήριξη του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος κατά των παράνομων ενεργειών της Τουρκίας στα Βαρώσια.

Παράλληλα αποστέλλουμε επιστολές και σε όλους τους Προέδρους των αδελφών κομμάτων σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Οι κινήσεις μας ως Δημοκρατικός Συναγερμός θα επεκταθούν και στο επικείμενο συνέδριο μας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, όπου θα προτάξουμε ψήφισμα για καταδίκη των ενεργειών της Τουρκίας».

Δείτε βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Η δήλωση Γκουτέρες δεν επιδέχεται καμία απολύτως ερμηνεία»

Χριστοδουλίδης: «Η δήλωση Γκουτέρες δεν επιδέχεται καμία απολύτως ερμηνεία»

Η δήλωση του ΓΓ του ΟΗΕ δεν επιδέχεται καμιάς απολύτως ερμηνείας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης απευθυνόμενος προς τα μέλη του Κεντρικού Συμβουλίου Αποδήμων για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό, το πρώτο θέμα για το οποίο τους ενημέρωσε το απόγευμα στο Προεδρικό, κεκλεισμένων των θυρών.