Αβέρωφ για παράνομες ενέργειες Τουρκίας στα Βαρώσια: «θα προτάξουμε ψήφισμα για καταδίκη των ενεργειών της»

Αβέρωφ για παράνομες ενέργειες Τουρκίας στα Βαρώσια: «θα προτάξουμε ψήφισμα για καταδίκη των ενεργειών της»

Για τις παράνομες ενέργειες της Τουρκίας στην Αμμόχωστο μίλησε ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού και Υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας κ. Αβέρωφ Νεοφύτου.

Δείτε αυτούσια την δήλωση του:

«Επικοινώνησα με τον καλό φίλο της Κύπρου, Μάνφρεντ Βέμπερ, ζητώντας τη στήριξη του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος κατά των παράνομων ενεργειών της Τουρκίας στα Βαρώσια.

Παράλληλα αποστέλλουμε επιστολές και σε όλους τους Προέδρους των αδελφών κομμάτων σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Οι κινήσεις μας ως Δημοκρατικός Συναγερμός θα επεκταθούν και στο επικείμενο συνέδριο μας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, όπου θα προτάξουμε ψήφισμα για καταδίκη των ενεργειών της Τουρκίας».

Δείτε βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Με πολιτική βούληση μπορεί να υπάρξει λύση στο Κυπριακό»

Χριστοδουλίδης: «Με πολιτική βούληση μπορεί να υπάρξει λύση στο Κυπριακό»

Εργαζόμαστε για μια λύση βιώσιμη, λειτουργική, που να διασφαλίζει σε όλους τους νόμιμους κατοίκους της χώρας το δικαίωμα να ζουν, να εργάζονται, να δραστηριοποιούνται και να δημιουργούν, όπου το επιλέξουν, σε συνθήκες ειρήνης, ασφάλειας και ευημερίας, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης στον χαιρετισμό του στην αντικατοχική εκδήλωση των Δήμων, Κοινοτήτων, προσφυγικών Σωματείων και οργανώσεων Κερύνειας, η οποία πραγματοποιήθηκε στον Τύμβο Μακεδονίτισσας.

BEST OF TOTHEMAONLINE