Αβέρωφ για παράνομες ενέργειες Τουρκίας στα Βαρώσια: «θα προτάξουμε ψήφισμα για καταδίκη των ενεργειών της»

Αβέρωφ για παράνομες ενέργειες Τουρκίας στα Βαρώσια: «θα προτάξουμε ψήφισμα για καταδίκη των ενεργειών της»

Για τις παράνομες ενέργειες της Τουρκίας στην Αμμόχωστο μίλησε ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού και Υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας κ. Αβέρωφ Νεοφύτου.

Δείτε αυτούσια την δήλωση του:

«Επικοινώνησα με τον καλό φίλο της Κύπρου, Μάνφρεντ Βέμπερ, ζητώντας τη στήριξη του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος κατά των παράνομων ενεργειών της Τουρκίας στα Βαρώσια.

Παράλληλα αποστέλλουμε επιστολές και σε όλους τους Προέδρους των αδελφών κομμάτων σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Οι κινήσεις μας ως Δημοκρατικός Συναγερμός θα επεκταθούν και στο επικείμενο συνέδριο μας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, όπου θα προτάξουμε ψήφισμα για καταδίκη των ενεργειών της Τουρκίας».

Δείτε βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Έπειτα από εβδομάδες έντονης φημολογίας και διαρροών, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, προχώρησε στον πολυαναμενόμενο ανασχηματισμό της κυβέρνησής του, ο οποίος , εκτός απροόπτου, εκτιμάται ότι θα είναι και ο τελευταίος πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028. Οι αλλαγές ήταν περιορισμένες, χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις, βάζοντας τέλος στα σενάρια που κυκλοφορούσαν ήδη από την προεκλογική περίοδο των βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE