Themasports & Lifenews έχουν τη δική τους εφαρμογή - Τώρα ΔΩΡΕΑΝ σε Android και iOS συσκευές

Themasports & Lifenews έχουν τη δική τους εφαρμογή - Τώρα ΔΩΡΕΑΝ σε Android και iOS συσκευές

Ο Όμιλος World News Media βρίσκεται σε μια περίοδο αναβάθμισης με πρωταρχικό στόχο την ενημέρωση των πολιτών, με τον πιο έγκυρο και άμεσο τρόπο.

Σας παρουσιάζουμε με ιδιαίτερη χαρά τις νέες αφορμές για το Themasports & το Lifenews, όπου πλέον η ενημέρωση γίνεται  πιο άμεση. Οι εφαρμογές του Ομίλου μας, παρουσιάζουν μία πλήρως εξελιγμένη εικόνα, με εύκολο χειρισμό, δίνοντας στους αναγνώστες ένα εύχρηστο αποτέλεσμα. Μπορείτε να ενημερώνεστε για όλες τις εξελίξεις κατεβάζοντας τις εφαρμογές μας από το Play Store σε Android συσκευές και από τo AppStore σε iOS συσκευές.

Η τεχνολογία συνεχώς αναπτύσσεται και οι ιστοσελίδες μας βρίσκονται σε επαγρύπνηση, έτσι ώστε να προσφέρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στους αναγνώστες.

Η εξέλιξη μας σε όλους τους τομείς στοχεύει στο να βρισκόμαστε δίπλα στους πολίτες με κάθε τρόπο.

THEMAONLINE

ΓΙΑ ιOS: https://apps.apple.com/cy/app/tothemaonline-cy/id1059326946?l=el 

ΓΙΑ ANDROID: https://play.google.com/store/apps/details?id=themaonline.cyfocus.on

THEMASPORTS

ΓΙΑ ANDROID: https://play.google.com/store/apps/details?id=themasports.themaonline

ΓΙΑ ιOS: https://apps.apple.com/gr/app/themasports/id1625102051?l=el

LIFENEWS

ΓΙΑ ANDROID: https://play.google.com/store/apps/details?id=lifenewscy.themaonline

ΓΙΑ ιOS: https://apps.apple.com/gr/app/lifenewscy/id1625114800?l=el

 

Την κατασκευή των εφαρμογών, ανέλαβε η FOCUS-ON GROUP

*Η FOCUS-ON GROUP, είναι ένας αμιγώς ελληνικός όμιλος επιχειρήσεων που ξεκίνησε τη δραστηριοποίησή του το 2008, και παρέχει μέχρι σήμερα ολοκληρωμένες υπηρεσίες Ιnternet Development και Μarketing, επιδιώκοντας την ουσιαστική και αποδοτική προβολή των επιχειρήσεων στο διαδίκτυο.

https://www.focus-on.gr/

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE