ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Η Samsung Electronics Hellas διακρίθηκε με δύο βραβεία στον ετήσιο Διαγωνισμό «Teleperformance Hellas CRM Grand Prix 2014»

Η Samsung Electronics Hellas διακρίθηκε με δύο βραβεία  στον ετήσιο Διαγωνισμό  «Teleperformance Hellas CRM Grand Prix 2014»

Η Samsung Electronics Hellas διακρίθηκε ως το καλύτερο Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών με το Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία «Telephone Response έως 50 εκπροσώπους» και το Μεγάλο Βραβείο στην κατηγορία «Multimedia Response» στον ετήσιο διαγωνισμό Teleperformance Hellas CRM Grand Prix 2014. Η απονομή των βραβείων πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 19 Ιουνίου, 2015.

Όπως δήλωσε ο Γιώργος Ανδρεαδάκης, Επικεφαλής του τμήματος Εξυπηρέτησης Πελατών της Samsung Electronics Hellas, «Η διπλή αυτή διάκριση αποτελεί ανταμοιβή για το πάθος, την αφοσίωση και τη σκληρή δουλειά των εργαζομένων μας στην εξυπηρέτηση πελατών. Όλοι εμείς στη Samsung Electronics Hellas δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να ικανοποιούμε τις υψηλές προσδοκίες των πελατών μας, προσφέροντάς τους άριστη εξυπηρέτηση».   

Ο ετήσιος θεσμός του CRM Grand Prix έχει καθιερωθεί στην Ελλάδα από την Teleperformance Hellas, μέλος του πολυεθνικού ομίλου της Teleperformance, της μεγαλύτερης εταιρίας στην παροχή «Multichannel Customer Experience Management Outsourcing» στον κόσμο, με σκοπό την ανάδειξη και επιβράβευση των καλύτερων Contact Centers κάθε χώρας. Στην Ελλάδα ο διαγωνισμός διεξάγεται για δέκατη έκτη συνεχή χρονιά μεταξύ εταιρειών από διαφορετικούς κλάδους. Στo πλαίσιο του διαγωνισμού, πραγματοποιήθηκαν «Μυστικές κλήσεις» (Mystery Calls) και «Μυστικά E-mails» (Mystery e-mails) σε κάθε διαγωνιζόμενο Κέντρο Εξυπηρέτησης πελατών, βάσει συγκεκριμένων κριτηρίων αξιολόγησης.

 

 

Σχετικά με τη Samsung Electronics Co., Ltd.

Η Samsung Electronics Co, Ltd. εμπνέει τον κόσμο και διαμορφώνει το μέλλον με ιδέες και τεχνολογίες, επαναπροσδιορίζοντας τον κόσμο των τηλεοράσεων, smartphones, wearable συσκευών, tablets, φωτογραφικών μηχανών, οικιακών συσκευών, εκτυπωτών, ιατρικών συσκευών, συστημάτων δικτύου, ημιαγωγών και LED λύσεων. Παράλληλα, ηγούμαστε στο χώρο του Internet of Things, μέσω, μεταξύ άλλων, των πρωτοβουλιών μας για Ψηφιακή Υγεία και Έξυπνα Σπίτια. Απασχολούμε 307.000 άτομα σε 84 χώρες με ετήσιες πωλήσεις 196 δισ. δολάρια ΗΠΑ. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το επίσημο site μας στο www.samsung.com/gr και το επίσημο blog μας στο global.samsungtomorrow.com.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top