ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύντομα οι Κύπριοι θα χρεώνονται ως τοπικές τις κλήσεις εξωτερικού

Σύντομα οι Κύπριοι θα χρεώνονται ως τοπικές τις κλήσεις εξωτερικού

Πόσες φορές έχετε βρεθεί σε μια Ευρωπαϊκή χώρα και σας απασχόλησε το ζήτημα υπέρογκών χρεώσεων περιαγωγής (roaming);

Η Ευρωπαϊκή Ένωση δίνει την λύση στο πρόβλημα σας, αφού την Τρίτη (30/06) αποφασίστηκε και επίσημα από τα 28 κράτη μέλη ότι καταργούνται από την 15η Ιουλίου 2017 οι χρεώσεις για όσους ταξιδεύουν εντός Ευρώπης.

Μετά από μήνες συζητήσεων η συμφωνία επήλθε εις πέρας και με βάση την συμφωνία όλες οι εταιρίες εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης από τώρα και στο εξής δεν θα μπορούν να μπλοκάρουν της υπηρεσίες τους.

 Το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο αρχικά είχε εισηγηθεί όπως ο περιορισμός του internet εφαρμοστεί από το 2016 , αλλά τα κράτη μέλη διαφώνησαν και τελικά οι 2 πλευρές συμφώνησαν για τον Ιούνιο του 2017.

Η συμφωνία στην ουσία σημαίνει ότι οι πολίτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα μπορούν να χρησιμοποιούν τα κινητά τους σε όλες της χώρες εντός Ε.Ε και να χρεώνονται, όπως θα χρεώνονταν στις χώρες τους.
 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top