CYTA

CYTA

Σε μια γιορτή γεμάτη τεχνολογία και εικόνες από το μέλλον, η Cyta μοιράστηκε με φίλους και συνεργάτες της, τις επιτυχίες και τις διακρίσεις της χρονιάς και το όραμά της για ένα κόσμο πιο ανθρώπινο, πιο βιώσιμο, όπου όλοι έχουν την δυνατότητα να συμμετέχουν ενεργά.

 

Έχοντας αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο στη ψηφιακή μετάβαση της Κύπρου, με διεθνείς πρωτιές που σηματοδοτούν το ψηφιακό αύριο της χώρας και την τοποθετούν ανάμεσα στα τεχνολογικά πιο εξελιγμένα κράτη του κόσμου, η Cyta προσφέρει σε κάθε πολίτη, σε όποια γωνιά της χώρας κι αν βρίσκεται, την ελευθερία της επικοινωνίας. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Υπουργός Οικονομικών, ο Υφυπουργός Έρευνας, Καινοτομίας & Ψηφιακής Πολιτικής, η Υφυπουργός Κοινωνικής Πρόνοιας, πολιτειακοί αξιωματούχοι, συνεργάτες, πελάτες και εκπρόσωποι των ΜΜΕ.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Δεν τους εμπιστεύομαι»: Η σκληρή απάντηση Δρουσιώτη στην Αστυνομία – Ζητά από Χριστοδουλίδη ανεξάρτητο ποινικό ανακριτή

«Δεν τους εμπιστεύομαι»: Η σκληρή απάντηση Δρουσιώτη στην Αστυνομία – Ζητά από Χριστοδουλίδη ανεξάρτητο ποινικό ανακριτή

Με μια ιδιαίτερα αιχμηρή τοποθέτηση, ο Μακάριος Δρουσιώτης σηκώνει το γάντι που του πέταξε η Αστυνομία, ξεκαθαρίζοντας πως η καθυστέρηση στην κατάθεση των στοιχείων δεν οφείλεται σε υπεκφυγή, αλλά σε βαθιά έλλειψη εμπιστοσύνης προς τους θεσμούς.