CYTA

CYTA

Σε μια γιορτή γεμάτη τεχνολογία και εικόνες από το μέλλον, η Cyta μοιράστηκε με φίλους και συνεργάτες της, τις επιτυχίες και τις διακρίσεις της χρονιάς και το όραμά της για ένα κόσμο πιο ανθρώπινο, πιο βιώσιμο, όπου όλοι έχουν την δυνατότητα να συμμετέχουν ενεργά.

 

Έχοντας αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο στη ψηφιακή μετάβαση της Κύπρου, με διεθνείς πρωτιές που σηματοδοτούν το ψηφιακό αύριο της χώρας και την τοποθετούν ανάμεσα στα τεχνολογικά πιο εξελιγμένα κράτη του κόσμου, η Cyta προσφέρει σε κάθε πολίτη, σε όποια γωνιά της χώρας κι αν βρίσκεται, την ελευθερία της επικοινωνίας. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Υπουργός Οικονομικών, ο Υφυπουργός Έρευνας, Καινοτομίας & Ψηφιακής Πολιτικής, η Υφυπουργός Κοινωνικής Πρόνοιας, πολιτειακοί αξιωματούχοι, συνεργάτες, πελάτες και εκπρόσωποι των ΜΜΕ.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE