«Πετούσε» με 185 χλμ. 19χρονος στα Λατσιά!

«Πετούσε» με 185 χλμ. 19χρονος στα Λατσιά!

Γύρω στη 1.20 τα ξημερώματα μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Τροχαίων Δυστυχημάτων ανέκοψαν 19χρονο για υπερβολική ταχύτητα.

Ο νεαρός κινείτο στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας παρά τα Λατσιά, με ταχύτητα  185 ΧΑΩ αντί 100 που είναι το ανώτατο από το Νόμο όριο ταχύτητας.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και οδηγήθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Λατσιών όπου κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα.
Ο Αστυνομικός Σταθμός Λατσιών διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Πρόταση-λύση για το Κυπριακό μέχρι το τέλος του έτους» – «Δεν με πτοεί το πολιτικό κόστος»

ΠτΔ: «Πρόταση-λύση για το Κυπριακό μέχρι το τέλος του έτους» – «Δεν με πτοεί το πολιτικό κόστος»

Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στον Alpha Κύπρου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, άνοιξε τα χαρτιά του για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η χώρα, στέλνοντας σαφή μηνύματα τόσο για το εθνικό ζήτημα όσο και για τα φλέγοντα ζητήματα της καθημερινότητας.