ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Kίνδυνος- θάνατος 48χρονος στη Λεμεσό: Πήρε το αυτοκίνητο μεθυσμένος και έκοβε βόλτες

Kίνδυνος- θάνατος 48χρονος στη Λεμεσό: Πήρε το αυτοκίνητο μεθυσμένος και έκοβε βόλτες

Συνελήφθη και αναμένεται να του επιβληθεί βαρύ χρηματικό πρόστιμο για την απερίσκεπτη πράξη του.

Δεν ήταν ένα ποτηράκι παραπάνω αλλά αρκετά αφού ο έλεγχος αλκοόλης που του διενεργήθηκε έδειξε πενταπλάσιο του επιτρεπτού δείγματος αλκοόλ. Δεν το ένοιαξε όμως αυτό με αποτέλεσμα 48χρονος στη Λεμεσό να πάρει το αυτοκίνητο, στο τιμόνι του οποίου συνελήφθη λίγο αργότερα, πριν ευτυχώς προκαλέσει κακό τόσο στον ίδιο όσο και στους διερχόμενους οδηγούς, αφού όπως τονίζει επανειλημμένα η Αστυνομία η οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης είναι κίνδυνος-θάνατος

Στη σύλληψη 48χρονου κατοίκου Λεμεσού, προχώρησε χθες βράδυ η Αστυνομία, αφού εντοπίστηκε να οδηγεί το αυτοκίνητό του υπό την επήρεια αλκοόλης, γύρω στις 11.15μ.μ., σε δρόμο της Λεμεσού.

Από προκαταρκτικό έλεγχο αλκοόλης στον οποίο υπεβλήθη ο 48χρονος, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλης αφού η ένδειξη ήταν 110%μg, αντί 22%μg, που είναι το επιτρεπόμενο όριο.

Ο 48χρονος υπεβλήθη σε τελική εξέταση αλκοόλης, κατά τη διάρκεια της οποίας δεν έδωσε ικανοποιητικό δείγμα εκπνοής, με αποτέλεσμα να συλληφθεί και να τεθεί υπό κράτηση.
 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Η Ειδική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ θα ενημερώσει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της, δήλωσε ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Φαρχάν Χακ, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top