Οι Έλληνες αποφάσισαν! Δείτε τα αποτέλεσμα των Exit-Polls για το δημοψήφισμα

Οι Έλληνες αποφάσισαν! Δείτε τα αποτέλεσμα των Exit-Polls για το δημοψήφισμα

Δημοσκοπήσεις δημοψηφίσματος 2015: Το «ΟΧΙ» προηγείται στο σύνολο των δημοσκοπήσεων των καναλιών για το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος 2015, που δημοσιοποιήθηκαν το απόγευμα της Κυριακής (05/07/2015).

Προβάδισμα φαίνεται να συγκεντρώνει το ΟΧΙ στο ελληνικό δημοψήφισμα σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις που ανακοίνωσαν με το κλείσιμο των καλπών στις 19:00 ιδιωτικοί τηλεοπτικοί σταθμοί στην Ελλάδα.

Η δημοσκόπηση της GPO για λογαριασμό του MEGA δείχνει το ΟΧΙ 49,5% - 53,5% και το ΝΑΙ 46,5% - 50,5%. Η δημοσκόπηση της Metron Analysis για λογαριασμό του ΑΝΤ1 δείχνει το ΟΧΙ στο 49% και το ΝΑΙ στο 46%, αυτή της Marc για λογαριασμό του Άλφα δείχνει το ΟΧΙ 49,5% - 54,5% και το ΝΑΙ 45,5% - 50,5% και τέλος η δημοσκόπηση της MRB για λογαριασμό του STAR δείχνει το ΟΧΙ 49% - 54% ΚΑΙ ΤΟ ναι 46%-51%.

Η πρώτη εκτίμηση αποτελέσματος που έδωσε η GPO στις 19:15 περίπου για το MEGA δείχνει το ΟΧΙ στο 51,5% και το ΝΑΙ στο 48,5% ενώ αυτή της Metron Analysis για τον ΑΝΤ1 που ανακοινώθηκε την ίδια ώρα δείχνει το ΟΧΙ στο 52% και το ΝΑΙ στο 48%.

Διευκρινίζεται ότι δεν πρόκειται για δημοσκοπήσεις εξόδου αλλά για δημοσκοπήσεις που διεξήχθησαν το Σαβ/κο 4-5 Ιουλίου.

 

Η τελευταία δημοσκόπηση για το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος της «Metron Analysis» για τον ANT1

NAI: 46%

OXI: 49%

ΛΕΥΚΑ/ ΑΚΥΡΑ: 2%


ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΙ:2 %




Δημοσκόπηση της GPO για το MEGA

ναι 48,5%

οχι 51,5%



Δημοσκόπηση της MRB για το Star - Η εκτίμηση του αποτελέσματος

ΝΑΙ: ΑΠΟ 46% έως 51% , 

ΟΧΙ : ΑΠΟ 49% εως  54% 

star3

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή - Το Ιράν περνά στην αντεπίθεση

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή - Το Ιράν περνά στην αντεπίθεση

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, με τις Ηνωμένες Πολιτείες να μπαίνουν στον πόλεμο μεταξύ Ισραήλ και Ιράν. Αμερικανικά βομβαρδιστικά χτύπησαν τα ξημερώματα τρεις βασικές πυρηνικές εγκαταστάσεις. Μεταξύ αυτών, το υπόγειο συγκρότημα του Φορντό, το μεγάλο εργοστάσιο εμπλουτισμού της Νατάνζ και μια εγκατάσταση κοντά στο Ισφαχάν. Ο Ντόναλντ Τραμπ υποστήριξε ότι το Φορντό καταστράφηκε πλήρως, καλώντας παράλληλα τους Ιρανούς σε ειρήνη, διαφορετικά – όπως είπε – τα επόμενα χτυπήματα θα είναι ισχυρότερα. Αποφασισμένο για αντίποινα εμφανίζεται το Ιράν. Με έντονη ανησυχία παρακολουθεί η διεθνής κοινότητας τις εξελίξεις υπό το φόβο για ευρύτερη περιφερειακή σύρραξη στην περιοχή.