ΚΟΣΜΟΣ

Αυτό το TEΡΑΣ σκότωσε στο ξύλο 9χρονο για τον πιο ηλίθιο λόγο! Διαβάστε και θα φρίξετε!

Αυτό το TEΡΑΣ σκότωσε στο ξύλο 9χρονο για τον πιο ηλίθιο λόγο! Διαβάστε και θα φρίξετε!

Δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους αυτό που συνέβη το βράδυ της Κυριακής στο Μέριλαντ των ΗΠΑ, όπου ένα 9χρονο παιδάκι βρήκε φρικτό θάνατο από τα χέρια του πατριού του!

Το πιο εξοργιστικό, ωστόσο, είναι ότι ο μικρός Τζακ Κίρμπι Γκαρσία έχασε τη ζωή του… αφού ο 30χρονος Ρόμπερτ Γούιλσοντο τον σκότωσε στο ξύλο, για ένα κομμάτι τούρτας. 

Όταν ο δράστης έπιασε το παιδί να τρώει την τούρτα, του φόρεσε χειροπέδες και άρχισε να το χτυπάει. Ο θείος του που ήταν εκεί, κάλεσε το ασθενοφόρο…

Ωστόσο, όταν οι γιατροί έφτασαν στο σημείο, ο πατριός του βγήκε έξω και τους είπε ότι ο μικρός είναι μια χαρά και απλά έχει γρίπη.

Wilson

Τέσσερις ώρες αργότερα, ο θείος του ξανακάλεσε το ασθενοφόρο αλλά ήταν αργά… Το ασθενοφόρο έφτασε μαζί με την αστυνομία! Το αδικοχαμένο παιδί ήταν στο πάτωμα αναίσθητο και παρά τις προσπάθειες των γιατρών, λίγη ώρα αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή!

Η μητέρα του, η οποία έλειπε από το σπίτι όταν συνέβη το ανατριχιαστικό έγκλημα, είναι σε κατάσταση σοκ…

Ο 30χρονος συνελήφθη και με δάκρυα στα μάτια ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του!

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top