Αμερικανός εθελοντής σκοτώθηκε στην Ουκρανία

Αμερικανός εθελοντής σκοτώθηκε στην Ουκρανία

Ένας Αμερικανός πολίτης, που σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ πολεμούσε στο πλευρό των Ουκρανών, σκοτώθηκε πρόσφατα στην Ουκρανία.

Την είδηση μετέφερε απόψε ένας εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, σημειώνοντας ότι οι αρχές είναι σε επαφή με την οικογένειά του και της παράσχουν προξενική βοήθεια.

«Επαναλαμβάνουμε για άλλη μια φορά ότι οι Αμερικανοί πολίτες δεν θα πρέπει να ταξιδεύουν στην Ουκρανία λόγω της ένοπλης σύρραξης και της στοχοποίησης των Αμερικανών πολιτών στην Ουκρανία από τους Ρώσους κυβερνητικούς αξιωματούχους.

Οι Αμερικανοί πολίτες που βρίσκονται στην Ουκρανία θα πρέπει να φύγουν αμέσως, εφόσον είναι ασφαλές να το πράξουν, χρησιμοποιώντας οποιοδήποτε εμπορικό ή άλλο ιδιωτικό διαθέσιμο μέσο μεταφοράς», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολοκληρώθηκαν οι απευθείας συζητήσεις μεταξύ Ισραήλ και Λιβάνου στην Ουάσιγκτον - «Βρισκόμαστε στην ίδια πλευρά της εξίσωσης»

Ολοκληρώθηκαν οι απευθείας συζητήσεις μεταξύ Ισραήλ και Λιβάνου στην Ουάσιγκτον - «Βρισκόμαστε στην ίδια πλευρά της εξίσωσης»

Ολοκληρώθηκε έπειτα από περίπου δύο ώρες στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ η συνάντηση των πρεσβευτών του Ισραήλ και του Λιβάνου στις ΗΠΑ, Γιεχιέλ Λάιτερ και Νάντα Χαμάντεχ, στο πλαίσιο απευθείας συνομιλιών που πραγματοποιήθηκαν με τη διαμεσολάβηση της Ουάσινγκτον.

BEST OF TOTHEMAONLINE