Αμερικανός εθελοντής σκοτώθηκε στην Ουκρανία

Αμερικανός εθελοντής σκοτώθηκε στην Ουκρανία

Ένας Αμερικανός πολίτης, που σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ πολεμούσε στο πλευρό των Ουκρανών, σκοτώθηκε πρόσφατα στην Ουκρανία.

Την είδηση μετέφερε απόψε ένας εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, σημειώνοντας ότι οι αρχές είναι σε επαφή με την οικογένειά του και της παράσχουν προξενική βοήθεια.

«Επαναλαμβάνουμε για άλλη μια φορά ότι οι Αμερικανοί πολίτες δεν θα πρέπει να ταξιδεύουν στην Ουκρανία λόγω της ένοπλης σύρραξης και της στοχοποίησης των Αμερικανών πολιτών στην Ουκρανία από τους Ρώσους κυβερνητικούς αξιωματούχους.

Οι Αμερικανοί πολίτες που βρίσκονται στην Ουκρανία θα πρέπει να φύγουν αμέσως, εφόσον είναι ασφαλές να το πράξουν, χρησιμοποιώντας οποιοδήποτε εμπορικό ή άλλο ιδιωτικό διαθέσιμο μέσο μεταφοράς», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η εβδομάδα που συγκλόνισε την Κύπρο - Τραγωδία, πολύκροτες δίκες και διπλωματικές εξελίξεις

Η εβδομάδα που συγκλόνισε την Κύπρο - Τραγωδία, πολύκροτες δίκες και διπλωματικές εξελίξεις

Η εβδομάδα που ολοκληρώνεται άφησε έντονο το αποτύπωμά της στην κυπριακή επικαιρότητα, με υποθέσεις που προκάλεσαν συγκίνηση, πολιτικές εξελίξεις που επαναφέρουν το Κυπριακό στο προσκήνιο και σημαντικές δικαστικές αποφάσεις που αναμένεται να απασχολήσουν για μεγάλο διάστημα τη δημόσια συζήτηση.