ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Τσάκωσαν 23χρονο με ναρκωτικά και ζυγαριά ακριβείας - Τέθηκε υπό κράτηση

Τσάκωσαν 23χρονο με ναρκωτικά και ζυγαριά ακριβείας - Τέθηκε υπό κράτηση

Δύο πρόσωπα εντόπισε η Αστυνομία Πάφου το τελευταίο τριήμερο να οδηγούν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών και άλλα τρία να έχουν στην κατοχή τους ναρκωτικές ουσίες.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου, μέλη της ΑΔΕ Πάφου κατά τις ανακοπές και ελέγχους που διενεργούσαν το τελευταίο τριήμερο εντόπισαν πρόσωπα να κατέχουν ναρκωτικές ουσίες και άλλα να οδηγούν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.

Συγκεκριμένα την Παρασκευή στις 17:30 μέλος της Τροχαίας Πάφου ανέκοψε για τροχονομικό έλεγχο αυτοκίνητο που οδηγείτο από 23χρονο. Στην σκηνή κλήθηκαν μέλη της ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Πάφου) και στην κατοχή του εντοπίστηκαν ποσότητα κάναβης 82 γραμμαρίων, ζυγαριά ακριβείας καθώς και χρηματικό ποσό 1.170 ευρώ . Για την υπόθεση ο 23χρονος συνελήφθη και τελεί υπό τριήμερη προσωποκράτηση.

Επίσης, όπως ανεφερε ο κ. Νικολάου, το Σάββατο μέλη της ομάδας “Z” ενώ βρίσκονταν κανονική περιπολία ανέκοψαν για έλεγχο πρόσωπο που οδηγούσε ηλεκτρικό μοτοποδήλατο. Πρόκειται για 22χρονο στην κατοχή του οποίου εντοπίστηκε ποσότητα κάναβης 0,86 γραμμαρίων ενώ ήταν θετικός σε έλεγχο νάρκοτεστ.

Σύμφωνα με τον ίδιο, την Κυριακή 00:15 μέλη της ομάδας “Z” διενεργούσαν στατικούς ελέγχους όπου ανέκοψαν όχημα που οδηγείτο από 23χρονο και είχε ως επιβάτες άλλα τέσσερα πρόσωπα. Από έλεγχο ναρκοτέστ που διενεργήθηκε ήταν θετικός ενώ στην κατοχή επιβάτιδας ανευρέθηκαν δύο χειροποίητα τσιγάρα που είχαν ίχνη κάναβης. Την υπόθεση ανέλαβε η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Πάφου).

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top