Ο νέος ηγέτης της Αλ Κάιντα στην Υεμένη ζητά τρομοκρατικές επιθέσεις στις ΗΠΑ

Ο νέος ηγέτης της Αλ Κάιντα στην Υεμένη ζητά τρομοκρατικές επιθέσεις στις ΗΠΑ

Ο νέος ηγέτης της πτέρυγας της Αλ Κάιντα στην Υεμένη κάλεσε την τρομοκρατική οργάνωση σε επιθέσεις ενάντια στις Ηνωμένες Πολιτείες, σύμφωνα με την ιδιωτική ομάδα παρατηρητών SITE που εδρεύει στις ΗΠΑ και η οποία άκουσε την πρώτη του επίσημη ομιλία από μαγνητοφώνηση.

Ο Κασίμ αλ-Ραίμι διαδέχθηκε τον Νάσερ αλ-Γουχάισι ως στρατιωτικός διοικητής της Αλ Κάιντα στην Αραβική Χερσόνησο αφότου ο Γουχάισι σκοτώθηκε από μη-επανδρωμένο σκάφος των ΗΠΑ στην νοτια πόλη της Υεμένης Μούκαλα τον περασμένο μήνα.

Στην ομιλία του, ο Ράιμι έπλεξε το εγκώμιο του Γουχάισι, εξέφρασε την πίστη του στον ηγέτη της Αλ Κάιντα Αϊμάν Αλ-Ζαουάχρι, και προέτρεψε σε επιθέσεις ενάντια στις ΗΠΑ, σύμφωνα με την SITE.

Η μαγνητοφωνημένη ομιλία κρατάει 14 λεπτά και 9 δευτερόλεπτα και δεν έχει πιστοποιηθεί ακόμα η γνησιότητά της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Ανταλλάζουν» συνεχώς πυραυλικές επιθέσεις Ισραήλ-Ιράν - Σε αναμμένα κάρβουνα όλοι εν αναμονή της απόφασης Ντραπ

«Ανταλλάζουν» συνεχώς πυραυλικές επιθέσεις Ισραήλ-Ιράν - Σε αναμμένα κάρβουνα όλοι εν αναμονή της απόφασης Ντραπ

Πυραυλικές επιθέσεις και στο Ιράν και στο Ισραήλ. Αναμένεται η απόφαση για εμπλοκή των ΗΠΑ στον πόλεμο μετά την έκτακτη σύσκεψη που συγκάλεσε ο Τραμπ.

BEST OF TOTHEMAONLINE