Σάλος με δημοσιογράφο του BBC: Ανακοίνωσε στο Twitter το θάνατο της Βασίλισσας Ελισάβετ και μετά διέγραψε το tweet

Σάλος με δημοσιογράφο του BBC: Ανακοίνωσε στο Twitter το θάνατο της Βασίλισσας Ελισάβετ και μετά διέγραψε το tweet

Μία δημοσιογράφος του BBC ζήτησε συγγνώμη αφού ανακοίνωσε λανθασμένα τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ, αφού οι γιατροί δήλωσαν την Πέμπτη ότι "ανησυχούν" για την υγεία της.

Το tweet, της Yalda Hakim, εστάλη στις 15.07, αλλά διαγράφηκε γρήγορα.

 

Η Hakim, παρουσιάστρια και ανταποκρίτρια του Οργανισμού, παραδέχτηκε το λάθος λίγη ώρα αργότερα και ζήτησε συγγνώμη. «Ήταν εσφαλμένο, δεν υπήρχε ανακοίνωση [θανάτου] και διέγραψα το tweet. Ζητώ συγγνώμη».

Πηγή: Έθνος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Οι τελευταίες πινελιές Χριστοδουλίδη και η αντίδραση Καρούσου

Ανασχηματισμός: Οι τελευταίες πινελιές Χριστοδουλίδη και η αντίδραση Καρούσου

Σε εκκρεμότητα παραμένουν οι ανακοινώσεις για τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης, καθώς ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, φαίνεται να ολοκληρώνει τις τελευταίες του αποφάσεις πριν παρουσιάσει τη νέα σύνθεση του Υπουργικού Συμβουλίου. Αν και οι ανακοινώσεις αναμένονταν την χθεσινή ημέρα, τελικά μετατέθηκαν, με το Προεδρικό να κρατά κλειστά τα χαρτιά του.

BEST OF TOTHEMAONLINE