Μεγάλη πυρκαγιά σε αποθήκη στη Λεμεσό – Κινδύνευσαν κατοικίες

Μεγάλη πυρκαγιά σε αποθήκη στη Λεμεσό – Κινδύνευσαν κατοικίες

Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε στις 16.40 σε αποθήκη εξαρτημάτων αυτοκινήτων, στην οδό Θάλειας στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, στις 14.55 λήφθηκε μήνυμα για την πυρκαγιά στους Πυροσβεστικού Σταθμούς Λεμεσού, ενώ άμεσα ανταποκρίθηκαν ισχυρές δυνάμεις πυρόσβεσης. Ανταποκρίθηκαν συνολικά 5 πυροσβεστικά οχήματα από τους Σταθμούς Λεμεσού και 1 από την ΕΜΑΚ.

Την ευθύνη της επιχείρησης ανέλαβε ο Επαρχιακός Υπεύθυνος Λεμεσού Ανώτερος Υπαστυνόμος Δημήτρης Κατσίφλης και με την πυρόσβεση ασχολούνται 20 μέλη της Πυροσβεστικής.

Η αποθήκη καίγεται ολόκληρη και η οροφή της κατέρρευσε. Γίνεται χρήση Αυλών νερού και αφρού. Βρίσκεται σε κατοικημένη περιοχή και στα αρχικά στάδια της πυρκαγιάς κινδύνευσαν ιδιωτικές κατοικίες, καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Απόπειρα δολοφονίας - Τον ήθελαν νεκρό: Στήθηκε ενέδρα θανάτου - Ετσι γάζωσαν τον 34χρονο επιχειρηματία - Βίντεο

Απόπειρα δολοφονίας - Τον ήθελαν νεκρό: Στήθηκε ενέδρα θανάτου - Ετσι γάζωσαν τον 34χρονο επιχειρηματία - Βίντεο

Τον παρακολουθούσαν και είχαν στόχο να τον εκτελέσουν. Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, 34χρονος επιχειρηματίας δέχθηκε πυροβολισμούς ενώ οδηγούσε στον δρόμο Πρωταρά – Κάβο Γκρέκο, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί.