Επιβάτης άφησε την τελευταία του πνοή σε πτήση προς Πάφο - Πέθανε στα χέρια της γυναίκας του

Επιβάτης άφησε την τελευταία του πνοή σε πτήση προς Πάφο - Πέθανε στα χέρια της γυναίκας του

Την τελευταία του πνοή στον αέρα άφησε τουρίστας που ταξίδευε από την Αγγλία με προορισμό την Κύπρο και συγκεκριμένα το Αεροδρόμιο Πάφου.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για 63χρονο, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός από την σύζυγο του, ενώ μετά την προσγείωση του αεροσκάφους μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Να σημειωθεί ότι το ίδιο βράδυ, 73χρονη τουρίστρια, επίσης στο αεροδρόμιο Πάφου, έχασε την ισορροπία της και έπεσε από ύψος με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Πάφου, όπου διαπιστώθηκε πως φέρει κρανιοεγκεφαλική κάκωση και κατάγματα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η ΑΟΖ που άργησε σχεδόν 20 χρόνια: Τι σημαίνει πραγματικά η ιστορική συμφωνία Κύπρου–Λιβάνου

Η ΑΟΖ που άργησε σχεδόν 20 χρόνια: Τι σημαίνει πραγματικά η ιστορική συμφωνία Κύπρου–Λιβάνου

Η υπογραφή της συμφωνίας οριοθέτησης ΑΟΖ μεταξύ Κύπρου και Λιβάνου δεν είναι απλώς μια διμερής πράξη συνεργασίας. Συνιστά την επανεκκίνηση ενός φακέλου που βρισκόταν παγωμένος σχεδόν δύο δεκαετίες, αλλά και μια κίνηση με ευρύτερη γεωπολιτική σημασία στην Ανατολική Μεσόγειο, όπου ο ενεργειακός χάρτης αναδιατάσσεται με ταχείς ρυθμούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE