ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Πέπλο μυστηρίου γύρω από το «θάνατο» της Μαρίας Κακογιάννη - Τι ζητά η μητέρα της 10 χρόνια μετά την περίεργη εξαφάνιση της στο Lady's Mile

Πέπλο μυστηρίου γύρω από το «θάνατο»  της Μαρίας Κακογιάννη - Τι ζητά η μητέρα της 10 χρόνια μετά την περίεργη εξαφάνιση της στο Lady's Mile

Ξανά στο «φως» βγήκε η υπόθεση της Μαρίας Κακογιάννη, η οποία εξαφανίστηκε στην περιοχή του Lady’s Mile στη Λεμεσό τον Απρίλιο του 2012, με την μητέρα της να ξεσπά και να ζητά να ανοίξει η υπόθεση σε παρέμβαση της στην πρωινή εκπομπή του Sigma, «Πρωτοσέλιδο».

Σύμφωνα με τα γεγονότα της υπόθεσης, ήταν Μεγάλη Εβδομάδα του 2012, όταν η Μαρία βρισκόταν στο σπίτι της στον Άγιο Ιωάννη στη Λεμεσό φτιάχνοντας φλαούνες με την μητέρα της και στη συνέχει έφυγε χωρίς να της πει που πηγαίνει.

Το αυτοκίνητο της εντοπίστηκε κλειδωμένο στην περιοχή του Lady’s Smile με ένα σημείωμα που πιστεύεται ήταν προϊόν εξαναγκασμού, σύμφωνα με την γνωμάτευση ιδιώτη γραφολόγου. Αργότερα η υπόθεση έλαβε ουσιαστική δυναμική όταν η μητέρα της πήγε στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη με σκοπό να ζητήσει βοήθεια 9 μήνες μετά την εξαφάνιση της.

Φιλοξενούμενη λοιπόν στην εκπομπή το πρωί της Τετάρτης (05/10), η μητέρα της Μαρίας κ. Ευαγγελία, ανέφερε ότι ο γιος της Μαρίας φέτος πήγε Γυμνάσιο θέλοντας να τονίσει πως δεν ήταν πάλι δίπλα του, σημειώνοντας ότι η πολιτεία οφείλει να ανοίξει ξανά τον φάκελο της υπόθεσης και το χρωστά σ’ αυτό το παιδί που θέλει να μάθει πού βρίσκεται η μάνα του.

«Όλα τα παιδιά είχαν δίπλα τους τη μάνα τους ο μικρός μου Ραφαήλ ακόμη μια φορά σε μια σημαντική μέρα της ζωής του δεν είχε τη μάνα του.. δεν έχει δικαίωμα να μάθει τι έγινε με τη μάνα του; Σας παρακαλώ θερμά να βγει η υπόθεση από τα συρτάρια και να ερευνηθεί διεξοδικά..», είπε χαρακτηριστικά η κ. Ευαγγελία.

Την ίδια ώρα ισχυρίζεται ότι η κόρη της είναι ζωντανή και ότι έχει στοιχεία, τα οποία έδινε στην Αστυνομία με τις Αρχές να της έλεγαν ότι η κόρη της έβαλε τέρμα στη ζωή της και δεν είναι ζωντανή.

«Αυτό το σενάριο δόθηκε απ’ αυτούς που την πήραν.. την είδαν πολλοί άνθρωποι εγώ δεν μπορώ να την εντοπίσω, μόνο η Αστυνομία μπορεί», δήλωσε η κ. Ευαγγελία.

Σε ερώτηση για το αν πιστεύει πως έχει εμπλοκή και ο πρώην σύζυγος της κόρης της η κ. Ευαγγελία απάντησε: «αλίμονο.. εγκατέλειψε τη δουλειά του για να έχει άλλοθι τη μέρα της εξαφάνισης ενώ είχε δουλειά δική του..». Σε άλλο σημείο είπε πως ο πρώην σύζυγος της κόρης της δεν επικοινώνησε ποτέ με τον γιο του.»

«Άνθρωποι που είχαν πληροφορίες και ήθελαν να μου τις δώσουν απειλήθηκαν.. ποιοι εμπλέκονται και κλείνουν τα στόματα των μαρτύρων.. κάνω έκκληση σε όσους ξέρουν την αλήθεια να τηλεφωνήσουν έστω και ανώνυμα στην Αστυνομία. Μέχρι σήμερα η Αστυνομία εστίαζε την προσοχή της στην αυτοκτονία..», συμπλήρωσε.

Η Μαρία ήταν επιχειρηματίας από τη Λεμεσό, αθλήτρια στα νιάτα της και μητέρα ενός αγοριού.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Τραυματισμός 29χρονου: Καταζητείται ο 33χρονος συγκάτοικος του - Τον μαχαίρωσε έπειτα από λογομαχία

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες

Δίκη για το Μάτι: Φυλάκιση από 111 έως 3 έτη στους 6 ενόχους - Εξαγοράσιμη η ποινή, αφέθηκαν ελεύθεροι

Εκλογές 2024: Αυτή είναι η κοινότητα με τους λιγότερους εκλογείς



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top