Ένα αποτσίγαρο έπνιξε στους καπνούς Παλιομέτοχο και Αγίους Τριμιθιάς

Ένα αποτσίγαρο έπνιξε στους καπνούς Παλιομέτοχο και Αγίους Τριμιθιάς

Είκοσι εκτάρια αποκάλαμα και 10 μπάλες σανού κάηκαν, μέχρι η Πυροσβεστική Υπηρεσία να θέσει υπό έλεγχο την πυρκαγιά που ξέσπασε στο Παλιομέτοχο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πυρκαγιά ξέσπασε στις 18.00 το απόγευμα, ενώ το πρώτο μήνυμα στην πυροσβεστική έφτασε στις 18.20. Μάλιστα, οι πρώτες πληροφορίες που έφτασαν στα αυτιά της Υπηρεσίας, ήθελαν η φωτιά να απειλεί σπίτια, γεγονός που αποκλείστηκε στην συνέχεια. 

Η πυροσβεστική υπηρεσία, με 5 πυροσβεστικά οχήματα και άλλο ένα από το ταμείο θήρας, ενάντια στους σφοδρούς ανέμους που έπνεαν στην περιοχή, κατάφεραν να θέσουν, σε μία μόλις ώρα, υπό πλήρη έλεγχο την πυρκαγιά, από την οποία επηρεάστηκε ένα μόνο υποστατικό. 

Η περιοχή περιπολείτε ώστε να αποφευχθεί τυχόν αναζωπύρωση της πυρκαγιάς.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι από ειδικό που ερεύνησε την περιοχή, εντοπίστηκε ποσότητα αποτσίγαρων που πιθανόν να είναι η αιτία ένα απ’ αυτό να προκάλεσε την πυρκαγιά.

Ρεπορτάζ: Δήμος Κουγιούντας  

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«State of the Union»: Γεμάτη δράσεις η νέα χρονιά – Τα έργα που ολοκληρώνονται, τα σχέδια που επεκτείνονται και οι προτάσεις που «μπαίνουν στο αυλάκι»

«State of the Union»: Γεμάτη δράσεις η νέα χρονιά – Τα έργα που ολοκληρώνονται, τα σχέδια που επεκτείνονται και οι προτάσεις που «μπαίνουν στο αυλάκι»

Σε πέντε προτεραιότητες βασίζεται το διακυβερνητικό πρόγραμμα του Νίκου Χριστοδουλίδη και για το 2026 προγραμματίζονται 59 συνολικά δράσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE