Εικόνες ντροπής: Κοιμάται στο πάτωμα - «Για 3 μέρες δεν είχαμε φαγητό, δεν έτρωγε ο παπάς μας για να φάμε εμείς»

Εικόνες ντροπής: Κοιμάται στο πάτωμα - «Για 3 μέρες δεν είχαμε φαγητό, δεν έτρωγε ο παπάς μας για να φάμε εμείς»

Φωτογραφίες από το χώρο που διαμένει πατέρας μονογονιός με δυο ανήλικα. Δεν υπάρχει κρεβάτι και ο πατέρας κοιμάται στο πάτωμα.


Σύμφωνα με την εθελοντική ομάδα "For a better World" η οποία δημοσίευσε και τις φωτογραφίες , στο σπίτι ενός υπνοδωματίου διαμένει πατέρας με τα δυο του παιδιά.

Όπως αναφέρεται λόγω του ότι δεν υπάρχει χώρος ο πατέρας κοιμάται στο πάτωμα.



Συγκλονιστική ωστόσο είναι η μαρτυρία , η οποία δημοσιεύεται στην ανάρτηση της ομάδας όπου ένα από τα παιδιά ανέφερε : "Για 3 μέρες δεν είχαμε φαγητό , μόνο λίγα μακαρόνια. Δεν έτρωγε ο παπάς μας για να φάμε εμείς έστω και λίγο"



Ο πατέρας σύμφωνα με την ομάδα, στο παρόν στάδιο δεν μπορεί να εργαστεί λόγω θέματος υγείας.



Διαβάστε ολόκληρη την συγκλονιστική ανάρτηση, με όλες τις λεπτομέρειες για την περίπτωση του μονογονιού πατέρα:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη - Έρχιουρμαν πίσω από κλειστές πόρτες: Στο τραπέζι οι επόμενες κινήσεις στο Κυπριακό

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη - Έρχιουρμαν πίσω από κλειστές πόρτες: Στο τραπέζι οι επόμενες κινήσεις στο Κυπριακό

Χωρίς την παρουσία ΜΜΕ επιτόπου θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 4 το απόγευμα η νέα συνάντηση των δύο ηγετών την οποία φιλοξενεί στην οικία του στη νεκρή ζώνη του αεροδρομίου Λευκωσίας ο Ειδικός Εκπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν.

BEST OF TOTHEMAONLINE