Τροχαίο στην Πάφο: Τραυματίστηκε 48χρονη - Η κατάσταση της υγείας της

Τροχαίο στην Πάφο:  Τραυματίστηκε 48χρονη - Η κατάσταση της υγείας της

O τραυματισμός μιας γυναίκας, ηλικίας 48 ετών, είναι ο απολογισμός τροχαίου ατυχήματος το Σάββατο, στην Πάφο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η οδική σύγκρουση σημειώθηκε στην Λεωφόρο Τάφοι των Βασιλέων.

Συγκεκριμένα κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Τροχαία Πάφου δύο οχήματα συγκρούσθηκαν πλαγιομετωπικά με αποτέλεσμα τον τραυματισμό μιας γυναίκας που μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Πάφου.

Η κατάσταση της υγείας της δεν εμπνέει ανησυχία, ωστόσο αυτή κρατήθηκε για περαιτέρω νοσηλεία για προληπτικούς λόγους.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Δεν τους εμπιστεύομαι»: Η σκληρή απάντηση Δρουσιώτη στην Αστυνομία – Ζητά από Χριστοδουλίδη ανεξάρτητο ποινικό ανακριτή

«Δεν τους εμπιστεύομαι»: Η σκληρή απάντηση Δρουσιώτη στην Αστυνομία – Ζητά από Χριστοδουλίδη ανεξάρτητο ποινικό ανακριτή

Με μια ιδιαίτερα αιχμηρή τοποθέτηση, ο Μακάριος Δρουσιώτης σηκώνει το γάντι που του πέταξε η Αστυνομία, ξεκαθαρίζοντας πως η καθυστέρηση στην κατάθεση των στοιχείων δεν οφείλεται σε υπεκφυγή, αλλά σε βαθιά έλλειψη εμπιστοσύνης προς τους θεσμούς.