ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Τρεις καταγγελίες ενώπιον της Αστυνομίας μετά το Νέα Σαλαμίνα-Πάφος - Εξετάζονται κλειστά κυκλώματα

Τρεις καταγγελίες ενώπιον της Αστυνομίας μετά το Νέα Σαλαμίνα-Πάφος - Εξετάζονται κλειστά κυκλώματα

Τρεις καταγγελίες έχει ενώπιον της η Αστυνομία στην Λάρνακα, που αφορούν επίθεση και ζημιές σε οχήματα οπαδών της ομάδας της Πάφου, τόσο εντός όσο και εκτός του γηπέδου «Αμμόχωστος – Επιστροφή», που σημειώθηκαν χθες στον ποδοσφαιρικό αγώνα Πάφου-Nέας Σαλαμίνας.

Σε δηλώσεις του ο Χάρης Χατζηγιασεμή, εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας είπε ότι «συνολικά τρεις καταγγελίες έγιναν στην Αστυνομία αναφορικά με τον ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ της Νέας Σαλαμίνας και της Πάφου, που διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου 29 Οκτωβρίου, στη Λάρνακα. Η πρώτη καταγγελία φορά επίθεση που δέχθηκε ο προπονητής της Νέας Σαλαμίνας Σάββας Πουρσαϊτίδης από τον Τεχνικό Διευθυντή της Πάφου και άλλες δύο καταγγελίες που έγιναν από οπαδούς της Πάφου για ζημιές στα οχήματα τους».

Πρόσθεσε ότι «υπάρχει επίσης πληροφόρηση ότι υπήρξε ζημιά και στο λεωφορείο της αποστολής της ομάδας της Πάφου, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει οποιαδήποτε καταγγελία».

Είπε ακόμη ότι η Αστυνομία εξετάζει τα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης του γηπέδου και για την υπόθεση της επίθεσης εναντίον του κ. Πουρσαϊτίδη, ενώ ανέφερε ότι οι έρευνες της Αστυνομίας «αναμένεται να ολοκληρωθούν σύντομα ώστε να γίνει καταχώρηση της υπόθεσης ενώπιον του Δικαστηρίου».

Όσον αφορά τις καταγγελίες για ζημιές σε αυτοκίνητα οπαδών της Πάφου, είπε ότι η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για εντοπισμό των δραστών. 

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top