ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Υπό οκταήμερη κράτηση 28χρονος για υποθέσεις κλοπής τριών οχημάτων

Υπό οκταήμερη κράτηση 28χρονος για υποθέσεις κλοπής τριών οχημάτων

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε σήμερα διάταγμα κράτησης οκτώ ημερών εναντίον νεαρού ηλικίας 28 ετών για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις που αφορούν, μεταξύ άλλων, κλοπή ηλιακών θερμοσιφώνων και τριών οχημάτων σε Λάρνακα και Αμμόχωστο.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Χάρης Χατζηγιασεμή, εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας «το βράδυ του Σαββάτου 29 Οκτωβρίου μετά από καταδίωξη στη Κοινότητα Κιτίου της επαρχίας Λάρνακας, συνελήφθη νεαρός ηλικίας 28 ετών. Από έρευνες που διενεργήθηκαν διαπιστώθηκε ότι εναντίον του νεαρού εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης από τις ΑΔΕ Λάρνακας και Αμμοχώστου για υποθέσεις που αφορούν παράνομη είσοδο, κλοπή ηλιακών θερμοσίφωνων αξίας 5.700 ευρώ, κακόβουλες ζημιές και κλοπή τριών οχημάτων, αδικήματα που διενεργήθηκαν μεταξύ των ημερομηνιών 12 Ιουνίου και 19 Οκτωβρίου 2022 σε Λάρνακα και Αμμόχωστο».

Πρόσθεσε ότι «το συγκεκριμένο πρόσωπο θεάθηκε στις σκηνές των αδικημάτων και εναντίον του εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και έκτοτε καταζητείτο. Ο 28χρονος οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα κράτησης για οκτώ μέρες».

Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Κιτίου και με την ολοκλήρωση των ερευνών, ο ύποπτος θα παραδοθεί στην ΑΔΕ Αμμοχώστου για να αρχίσει τις δικές της εξετάσεις για τα αδικήματα που διενεργήθηκαν στην περιοχή. 

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top