ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άνω του 30% της κανονικής για Νοέμβριο η βροχή σε Πόλη Χρυσοχούς, Φρέναρος και Νέο Λιμάνι Λεμεσού

Άνω του 30% της κανονικής για Νοέμβριο η βροχή σε Πόλη Χρυσοχούς, Φρέναρος και Νέο Λιμάνι Λεμεσού

Πέραν του 30% της κανονικής για μήνα Νοέμβριο αντιστοιχεί η ποσότητα βροχόπτωσης που έπεσε μόνο το τελευταίο 24ωρο (από τις 8.00 το πρωί της 7ης Νοεμβρίου μέχρι τις 8.00 το πρωί της 8ης Νοεμβρίου) στις περιοχές Πόλις Χρυσοχούς, Φρέναρος και Νέο Λιμάνι Λεμεσού, σύμφωνα με προκαταρκτικά στοιχεία του Τμήματος Μετεωρολογίας που δημοσιοποίησε την Τρίτη.

Συνολικά, η μέση ολική ποσότητα βροχόπτωσης που έπεσε στις ελεύθερες περιοχές από την 1η Νοεμβρίου μέχρι και τις 8.00 το πρωί της 8ης Νοεμβρίου ανήλθε στα 10,7 χιλιοστά το οποίο αντιστοιχεί στο 20% της κανονικής για τον μήνα. Οι βροχές του τελευταίου 24ωρου ανήλθαν στα 8,7 χιλιοστά.

Συγκεκριμένα, η μεγαλύτερη ποσότητα βροχόπτωσης από την 1η Νοεμβρίου μέχρι και τις 8.00 το πρωί της 8ης Νοεμβρίου σημειώθηκε στην Πόλις Χρυσοχούς με 26,0 χιλιοστά που αντιστοιχεί στο 40% της κανονικής για μήνα Νοέμβριο και οφείλεται αποκλειστικά στην βροχόπτωση του τελευταίου 24ωρού.

Ακολουθεί το Νέο Λιμάνι Λεμεσού με 16,6 χιλιοστά βροχόπτωση κατά την ίδια περίοδο, ποσότητα που αντιστοιχεί στο 34% της κανονικής και που οφείλεται στις βροχές του τελευταίου 24ωρου, όπως επίσης και στο Φρέναρος με 15,4 χιλιοστά που αντιστοιχεί στο 36% της κανονικής.

Στον Σαϊττά η βροχόπτωση ανήλθε στα 15,0 χιλιοστά που αντιστοιχεί στο 22% της κανονικής εκ των οποίων τα 9,2 χιλιοστά οφείλονται στις βροχές του τελευταίου 24ωρο.

Στο Κελλάκι η βροχόπτωση από τις αρχές του Νοεμβρίου ανήλθε στα 14,2 χιλιοστά που αντιστοιχεί στο 24% της κανονικής για το μήνα.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι η βροχόπτωση του τελευταίου 24ωρου που έπεσε στην περιοχή Αθαλάσσας στην Λευκωσία και που ανήλθε στο 7,9 χιλιοστά κάλυψε το 25% της κανονικής για τον μήνα στην περιοχή.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μετέφερε τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top