ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Στους δρόμος η αστυνομία για πάταξη του εγκλήματος

Στους δρόμος η αστυνομία για πάταξη του εγκλήματος

Συντονισμένες επιχειρήσεις διεξήγαγε το βράδυ της Παρασκευής έως και τις πρωινές ώρες η Αστυνομία, στο πλαίσιο της αντιεγκληματικής της δράσης για εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας του πολίτη, καθώς και για πάταξη του ηλεκτρονικού τζόγου και της κυβείας.

Οπως αναφέρεται σε αστυνομική ανακοίνωση, κατά τη διάρκεια των εκστρατειών, ελέχθησαν παγκύπρια 267 οχήματα και 303 πρόσωπα.  Διενεργήθηκαν έλεγχοι σε 239 νυκτερινά κέντρα, στη διάρκεια των οποίων έγιναν 78 καταγγελίες για αδικήματα που αφορούν τον Περί Κέντρων Αναψυχής Νόμο, καθώς και για κάπνισμα.

Εξάλλου, στην Πάφο, έγινε συντονισμένη επιχείρηση από μέλη του ΟΠΕ Πάφου σε τρία υποστατικά, κατά τη διάρκεια της οποίας, εντοπίστηκαν στο πρώτο υποστατικό και κατασχέθηκαν έξι ηλεκτρονικοί υπολογιστές για τους οποίους υπάρχει εύλογη υποψία ότι είχαν μετατραπεί σε μηχανές τυχερού παιχνιδιού, ενώ σε δεύτερο και τρίτο υποστατικό, εντοπίστηκαν συνολικά οκτώ πρόσωπα να επιδίδονται σε κυβεία.

Τα άτομα αυτά, μεταξύ των οποίων και οι υπεύθυνοι των υποστατικών, κατηγορήθηκαν γραπτώς. Ως τεκμήρια  παραλήφθηκαν 180 τραπουλόχαρτα και 50 φίσιες.
Επίσης, μέλη του ΟΠΕ Λευκωσίας, διενήργησαν ελέγχους φρουρών ασφαλείας σε οκτώ υποστατικά, όπου ελέγχθηκαν εννέα πρόσωπα, χωρίς να προκύψει οποιαδήποτε καταγγελία.

Επιπρόσθετα, μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου και της Υγειονομικής Υπηρεσίας, διεξήγαγαν επιχείρηση στην επαρχία Αμμοχώστου, κατά τη διάρκεια της οποίας συνελήφθηκαν τρία πρόσωπα για κυκλοφορία φαρμακευτικού προϊόντος χωρίς άδεια , το γνωστό ως «αέριο γέλιου». Τα άτομα αυτά αφού κατηγορήθηκαν γραπτώς, αφέθηκαν ελεύθερα για να κλητευθούν αργότερα.

Ως τεκμήρια παραλήφθηκαν διάφορα αντικείμενα, όπως μεταλλικές φιάλες, αμπούλες, μπαλόνια, καθώς επίσης και χρηματικό ποσό.
Οι συντονισμένες επιχειρήσεις της Αστυνομίας, συνεχίζονται σε όλες τις επαρχίες, σε μια προσπάθεια να προληφθεί και να παταχθεί κάθε μορφή παρανομίας, στοχεύοντας στην περαιτέρω εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Διαχειρίσιμη η πυρκαγιά στη Λεμεσό: Σοβαρός ο κίνδυνος αναζωπύρωσης - Θα επιχειρούν ολονύχτια δυνάμεις πυρόσβεσης

Δεύτερη τραγωδία στις Φυλακές: Απεβίωσε Κύπριος κατάδικος - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όμως δεν τα κατάφερε

Ανείπωτη θλίψη – Έφυγε για το μεγάλο ταξίδι ο Παναγιώτης «Η μέρα δεν ξημέρωσε πολύ καλά»

Παραιτήθηκε από τους Οικολόγους η Έφη Ξάνθου - «Δεν μετανιώνω για τα 23 χρόνια που αφιέρωσα στο Κίνημα»

Καραγιάννης και Κωστρίκκης στο «Τ»: Να ανησυχούμε από την απόσυρση του AstraZeneca; - Όσα αναφέρουν



ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

Το Κυπριακό είναι κατεξοχήν ευρωπαϊκό ζήτημα και η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει κάθε συμφέρον, αλλά και υποχρέωση, να συμβάλει ενεργά μέσα από ένα πρωταγωνιστικό ρόλο για την οριστική διευθέτησή του, χρησιμοποιώντας, αξιοποιώντας όλα τα πολιτικοοικονομικά μέσα και εργαλεία που έχει στη διάθεσή της στο πλαίσιο και των ευρωτουρκικών σχέσεων, δήλωσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό σε επετειακή εκδήλωση το βράδυ της Πέμπτης για τα 20χρονα της ένταξης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top