ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η ανάπτυξη της βιομηχανίας προτεραιότητα για τον Νίκο Χριστοδουλίδη – Επισκέφθηκε την βιομηχανική περιοχή του Αγ. Αθανασίου

Η ανάπτυξη της βιομηχανίας προτεραιότητα για τον Νίκο Χριστοδουλίδη – Επισκέφθηκε την βιομηχανική περιοχή του Αγ. Αθανασίου

Βιομηχανικές μονάδες στην βιομηχανική περιοχή του Αγίου Αθανάσιου στη Λεμεσό επισκέφθηκε το πρωί της Δευτέρας (21/11) ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

Είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί από τους ιδιοκτήτες και την διοίκηση τους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα εργοστάσια, ενώ συνομίλησε με τους εργαζόμενους και απάντησε σε ερωτήσεις που του έθεσαν αναφορικά με το πρόγραμμα διακυβέρνησης του.

Στη συνέχεια ο κ. Χριστοδουλίδης είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο και τα μέλη του Συνδέσμου Βιομηχάνων Αγίου Αθανάσιου, όπου ο ανεξάρτητος υποψήφιος ενημερώθηκε για την ανάπτυξη της βιομηχανικής περιοχής Αγίου Αθανάσιου με τη δημιουργία πρότυπου βρεφονηπιακού σταθμού για τους εργαζόμενους, καθώς και για την προσπάθεια δημιουργίας πρωτοποριακού πάρκου με την οικονομική εισφορά από τον ιδιωτικό τομέα εντός της βιομηχανικής περιοχής, προς όφελος όλων των κάτοικων της Λεμεσού.

Ενημερώθηκε ταυτόχρονα για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει το φιλόδοξο αυτό σχέδιο σε αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες , όπως και για άλλα ζητήματα που αφορούν στην προσπάθεια να λειτουργήσουν εντός της βιομηχανικής περιοχής συγκεκριμένες υπηρεσίες εξυπηρέτησης των εργαζομένων.

Συγκρότηση Κυβέρνησης Εθνικής Ενότητας

Στη διάρκεια της συνάντησης με μέλη του Συμβουλίου Βιομηχάνων Αγ. Αθανάσιου ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την προεδρία της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης απάντησε σε ερωτήσεις αναφορικά με το πρόγραμμα του για ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα, την οικονομική πολιτική που θα ακολουθήσει αν ο λαός τον τιμήσει με την ψήφο του, καθώς και την πολιτική που θα ακολουθήσει στο εθνικό θέμα, το Κυπριακό. Ρωτήθηκε συγκεκριμένα και για την εξαγγελθείσα πρόθεση του να σχηματίσει κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας εάν εκλεγεί.

«Μετά τον διάλογο που κάναμε με τους πολίτες», είπε συγκεκριμένα ο κ. Χριστοδουλίδης, «προέκυψε η ανάγκη και η επιθυμία της κοινωνίας για μέγιστη δυνατή ενότητα μεταξύ των πολιτικών δυνάμεων και του λαού ώστε να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά τα προβλήματα των πολιτών».

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες μετά τις αλλεπάλληλες κρίσεις που βιώσαμε τα τελευταία χρόνια δεν έχουν χρώμα και κομματικά στεγανά, κατέληξε ο Νίκος Χριστοδουλίδης.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top