Φεύγει από το ΔΗΚΟ η Αθηνά για να μην την φάει… ο βοσκός

Φεύγει από το ΔΗΚΟ η Αθηνά για να μην την φάει… ο βοσκός

Προαναγγέλλει έξοδο από το ΔΗΚΟ η Αθηνά Κυριακίδου. Τουλάχιστον αυτή την εντύπωση δίνει με μήνυμά της στο facebook, μέσω του οποίου αφήνει σαφείς αιχμές για τον Νικόλα Παπαδόπουλο.

Η βουλευτής του Δημοκρατικού Κόμματος σημείωσε (17/07) στον προσωπικό της λογαριασμό: «Λέγεται πως άμα φύγει το πρόβατο από το μαντρί το τρώει ο λύκος! Το σίγουρο είναι εάν μείνει στο μαντρί το τρώει ο βοσκός!».

Στη συνέχεια η κ. Κυριακίδου γίνεται αινιγματική θολώνοντας τα νερά, αφού σχολιάζοντας την ανάρτησή της, έγραψε με νόημα: «Μπορεί να το φάει!».

Ενδεικτικό του πώς εισέπραξε ο κόσμος αυτή της την τοποθέτηση, είναι και το σχόλιο φίλης της στο facebook, κάτω από την ανάρτησή της. «Προαναγγελία εξόδου; Και πολύ αργήσατε...» γράφει η Α.Μ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Ελληνικό πλοίο δέχθηκε χτύπημα από πύραυλο ανοικτά του Νοβοροσίσκ - Βομβάρδισαν το νησί Χαργκ οι ΗΠΑ

LIVE: Ελληνικό πλοίο δέχθηκε χτύπημα από πύραυλο ανοικτά του Νοβοροσίσκ - Βομβάρδισαν το νησί Χαργκ οι ΗΠΑ

Σε επικίνδυνη κλιμάκωση εισέρχεται ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή, με το Ισραήλ, το Ιράν και τις ΗΠΑ να συνεχίζουν τις επιθέσεις. Οι Ηνωμένες Πολιτείες σήκωσαν στον αέρα stealth βομβαρδιστικά Β-2, βομβαρδίζοντας το νησί Χαργκ, με την Τεχεράνη να απειλεί με αντίποινα, ενώ ελληνικό πλοίο δέχθηκε χτύπημα από πύραυλο ανοικτά του Νοβοροσίσκ. Λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE