The Break με την Άννα Ιωαννίδου για την 1η Έκθεση Βιβλίου της Λεμεσού

The Break με την Άννα Ιωαννίδου για την 1η Έκθεση Βιβλίου της Λεμεσού

Mία εκ των ιδρυτών του Limassol Book Fair ή της πρώτης έκθεσης βιβλίου της Λεμεσού (και του νησιού), η σύμβουλος ψυχικής υγείας και ποιήτρια Άννα Ιωαννίδου κάνει ένα Break από τις προετοιμασίες για να μας (ψυχ)αναλύσει τι σημαίνει να διοργανώνεις έκθεση βιβλίου σε μια μικρή χώρα όπου οι περισσότεροι διαβάζουν ό,τι τους βγάλει το timeline.

...

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέος ηγέτης του Ιράν ο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ σύμφωνα με ιρανικά μέσα ενημέρωσης - Όλες οι εξελίξεις για την κρίση στη Μέση Ανατολή

Νέος ηγέτης του Ιράν ο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ σύμφωνα με ιρανικά μέσα ενημέρωσης - Όλες οι εξελίξεις για την κρίση στη Μέση Ανατολή

Οι συνέπειες της σύγκρουσης μεταξύ Ιράν, Ισραήλ και ΗΠΑ επεκτείνονται όλο και περισσότερο στη Μέση Ανατολή, με τις χώρες του Κόλπου να επηρεάζονται άμεσα. Το απόγευμα της Κυριακής (08.03.2026) δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι 12 τραυματίστηκαν όταν βλήμα έπληξε κτίριο σε κατοικημένη περιοχή στη Σαουδική Αραβία, σε ένα ακόμη περιστατικό που δείχνει ότι οι απώλειες αμάχων αυξάνονται εκτός των βασικών μετώπων. Την ίδια ώρα, οι γεωπολιτικές εξελίξεις εντείνονται, καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ και ο Κιρ Στάρμερ συζήτησαν τη χρήση βάσεων της RAF, ενώ τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ανακοίνωσαν ότι αναχαίτισαν ιρανικά drones που κατευθύνονταν προς τη χώρα. Δείτε όλες τις εξελίξεις πιο κάτω.