ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στα κατεχόμενα ο Ερντογάν για τα 41 χρόνια της τουρκικής εισβολής…

Στα κατεχόμενα ο Ερντογάν για τα 41 χρόνια της τουρκικής εισβολής…

Εύλογα ερωτήματα προκύπτουν από την παρουσία του Ταγίπ Ερντογάν στα κατεχόμενα για τη συμπλήρωσε των 41 χρόνων από την τουρκική εισβολή…

Ο Τούρκος πρόεδρος τη Δευτέρα (20/07) μαζί με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Μουσταφά Ακιντζί, θα δεχθεί τον χαιρετισμό στο κατεχόμενο τμήμα της Λευκωσίας μεγάλης παρέλασης των δυνάμεων κατοχής.

Αναφερόμενος στην παράνομη επίσκεψη του προέδρου της Τουρκίας στα κατεχόμενα για την επέτειο της εισβολής, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Νίκος Χριστοδουλίδης, δήλωσε ότι «η Λευκωσία αναμένει να δει ποιά μηνύματα θα στείλει ο Ταγίπ Ερντογάν για τη διαδικασία των διαπραγματεύσεων, που βρίσκεται σε εξέλιξη».

«Ουδείς ξεχνά την εισβολή και την συνεχιζόμενη κατοχή», τόνισε ο κύριος Χριστοδουλίδης. Εμείς, είπε, επιθυμούμε περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο την επανένωση της Κύπρου.

Την Κυριακή (19/07) ο Μουσταφά Ακιντζί θα μιλήσει από την τηλεόραση του «Μπαϊράκ». Εξάλλου, ένα υποβρύχιο, μια άκατος και μία κορβέτα του τουρκικού πολεμικού ναυτικού θα αγκυροβολήσουν στην Κερύνεια, ενώ μια φρεγάτα θα βρίσκεται στα ανοικτά. Επίσης, η ομάδα "τουρκικά αστέρια" της πολεμικής αεροπορίας θα πραγματοποιήσει επίδειξη στην Κερύνεια.

Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα εκδηλώσεις για την εισβολή θα πραγματοποιηθούν και στη Μερσίνη της Τουρκίας, ενώ μια αντιπροσωπεία της "ένωσης ηρώων ΤΜΤ Κύπρου" βρίσκεται ήδη εκεί.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Μαινόμενος» ιερέας στη Λεμεσό προσέκρουσε σε περιπολικό και επέστρεψε να παρασύρει πεζούς - Βίντεο

Τσουχτερό πρόστιμο χιλιάδων ευρώ σε 55χρονο - Είχε στην κατοχή του αδασμολόγητα καπνικά προϊόντα

Τροχαίο με μοτοσικλετιστή: Κρίσιμα ο 26χρονος - Πολύωρη η χειρουργική επέμβαση

Τρόμος για γυναίκα στη Λεμεσό: Τον φιλοξενούσε στο σπίτι της, την χτυπούσε και της έκλεψε το αυτοκίνητο υπό την απειλή μαχαιριού

Να νηστεύουμε το φαγητό μας ή την σκέψη μας; Θεολόγος εξηγεί στο «Τ» - «Δεν πρέπει να τρώμε ο ένας τον άλλο»

Νίκος Μιχαλολιάκος: Αποφυλακίζεται υπό όρους - Διαφώνησε ο Εισαγγελέας



Ανακοίνωσε πακέτο στήριξης ενός δις προς τον Λίβανο η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν - Όσα συζήτησαν με τον ΠτΔ

Ανακοίνωσε πακέτο στήριξης ενός δις προς τον Λίβανο η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν - Όσα συζήτησαν με τον ΠτΔ

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία βρίσκεται στην Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top