ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στα κατεχόμενα ο Ερντογάν για τα 41 χρόνια της τουρκικής εισβολής…

Στα κατεχόμενα ο Ερντογάν για τα 41 χρόνια της τουρκικής εισβολής…

Εύλογα ερωτήματα προκύπτουν από την παρουσία του Ταγίπ Ερντογάν στα κατεχόμενα για τη συμπλήρωσε των 41 χρόνων από την τουρκική εισβολή…

Ο Τούρκος πρόεδρος τη Δευτέρα (20/07) μαζί με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Μουσταφά Ακιντζί, θα δεχθεί τον χαιρετισμό στο κατεχόμενο τμήμα της Λευκωσίας μεγάλης παρέλασης των δυνάμεων κατοχής.

Αναφερόμενος στην παράνομη επίσκεψη του προέδρου της Τουρκίας στα κατεχόμενα για την επέτειο της εισβολής, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Νίκος Χριστοδουλίδης, δήλωσε ότι «η Λευκωσία αναμένει να δει ποιά μηνύματα θα στείλει ο Ταγίπ Ερντογάν για τη διαδικασία των διαπραγματεύσεων, που βρίσκεται σε εξέλιξη».

«Ουδείς ξεχνά την εισβολή και την συνεχιζόμενη κατοχή», τόνισε ο κύριος Χριστοδουλίδης. Εμείς, είπε, επιθυμούμε περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο την επανένωση της Κύπρου.

Την Κυριακή (19/07) ο Μουσταφά Ακιντζί θα μιλήσει από την τηλεόραση του «Μπαϊράκ». Εξάλλου, ένα υποβρύχιο, μια άκατος και μία κορβέτα του τουρκικού πολεμικού ναυτικού θα αγκυροβολήσουν στην Κερύνεια, ενώ μια φρεγάτα θα βρίσκεται στα ανοικτά. Επίσης, η ομάδα "τουρκικά αστέρια" της πολεμικής αεροπορίας θα πραγματοποιήσει επίδειξη στην Κερύνεια.

Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα εκδηλώσεις για την εισβολή θα πραγματοποιηθούν και στη Μερσίνη της Τουρκίας, ενώ μια αντιπροσωπεία της "ένωσης ηρώων ΤΜΤ Κύπρου" βρίσκεται ήδη εκεί.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έτρεχε η Πυροσβεστική: Κατοικίες «τυλίχθηκαν» στις φλόγες από αναμμένο καντήλι και κερί

Σήμερα η ένσταση Οδυσσέα στο αίτημα Σαββίδη για παύση του - Πολυσέλιδη η έκθεση

Εκστρατεία Αστυνομίας: Στους δρόμους για ελέγχους φορτηγών και λεωφορείων – Τι προνοεί η νομοθεσία

Βρέθηκε εκτός δρόμου, έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε σε όχημα - Τραυματίστηκαν 5 πρόσωπα - Η κατάσταση της υγείας τους  

Βίντεο που κόβει την ανάσα: Φορτηγό συγκρούεται με αυτοκίνητο και κρέμεται στο κενό από γέφυρα στις ΗΠΑ - Ο τρόμος της οδηγού

Μενίδι: «Όταν την είδα έβγαλα το μαχαίρι και άρχισα να την μαχαιρώνω» - Η κυνική ομολογία του δολοφόνου της 40χρονης - Βίντεο



Στη Λευκωσία σήμερα η Υπουργική Σύνοδος για το μεταναστευτικό - Στο επίκεντρο το ζήτημα της Συρίας

Στη Λευκωσία σήμερα η Υπουργική Σύνοδος για το μεταναστευτικό - Στο επίκεντρο το ζήτημα της Συρίας

Το ζήτημα της Συρίας και η επαναξιολόγηση του καθεστώτος περιοχών της χώρας, θα βρεθούν σήμερα στο επίκεντρο της Υπουργικής Συνόδου για το μεταναστευτικό, το οποίο πραγματοποιείται στη Λευκωσία με πρωτοβουλία της Κυπριακής Δημοκρατίας. Στη Σύνοδο θα συμμετάσχουν υπουργοί και αξιωματούχοι από την Ελλάδα, την Τσεχία, την Αυστρία, την Πολωνία, τη Δανία, την Ιταλία και τη Μάλτα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top