Παπαγάλος σκορπά… τρόμο σε γειτονιά της Αυστραλίας - Πετάει γλάστρες από το μπαλκόνι στους περαστικούς - Δείτε βίντεο

Παπαγάλος σκορπά… τρόμο σε γειτονιά της Αυστραλίας - Πετάει γλάστρες από το μπαλκόνι στους περαστικούς - Δείτε βίντεο

Οι παπαγάλοι Κοκατού δεν είναι και τα πιο ήσυχα πτηνά και συχνά προκαλούν… προβλήματα με τη συμπεριφορά τους στους δρόμους της Αυστραλίας.

Το τελευταίο διάστημα ένας τέτοιος παπαγάλος εμφανίζεται σε μπαλκόνι διαμερίσματος της Μελβούρνης και έχει ξεσηκώσει τη γειτονιά με την συμπεριφορά του.

Τι κάνει; Πετάει ότι αντικείμενα βρει καθώς και γλάστρες από το μπαλκόνι κάτω στο δρόμο, προκαλώντας τον πανικό στους περαστικούς που είναι ανυποψίαστοι.

Σε ένα από τα βίντεο που κυκλοφορούν, ο παπαγάλος πετάει γλάστρες ακόμα και κατσαρόλα, με τους περαστικούς να ανησυχούν ότι κάποια στιγμή μπορεί να προκαλέσει σοβαρό ατύχημα.

Δείτε το βίντεο

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Brown Cardigan (@browncardigan)

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Γεραπετρίτης: Αν τρίτη χώρα παρεμποδίσει το καλώδιο, θα έχει συνέπειες

Ξεκαθαρίζει ο Γεραπετρίτης: Αν τρίτη χώρα παρεμποδίσει το καλώδιο, θα έχει συνέπειες

Την άποψη ότι αν υπάρξει παρεμπόδιση από τρίτη χώρα στην πόντιση του ηλεκτρικού καλωδίου που θα συνδέσει Ελλάδα και Κύπρο, «θα υπάρξουν συνέπειες», εξέφρασε ο Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Γεραπετρίτης.