LIFESTYLE

Joker: Folie à Deux - Δείτε την πρώτη φωτογραφία του Joaquin Phoenix από τα γυρίσματα του sequel

Joker: Folie à Deux - Δείτε την πρώτη φωτογραφία του Joaquin Phoenix από τα γυρίσματα του sequel

Μία πρώτη γεύση από το "Joker: Folie à Deux", το sequel της ταινίας "Joker" με τον Joaquin Phoenix, έδωσε στο κοινό ο σκηνοθέτης Todd Phillips και αν κρίνουμε από τη φωτογραφία που μοιράστηκε, η συνέχεια θα είναι καθηλωτική.

Μπορεί η ταινία "Joker: Folie à Deux" να κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 4 Οκτωβρίου 2024 ωστόσο τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει, με τον σκηνοθέτη της ταινίας να ανακοινώνει πως το Σάββατο (10/12) ήταν η πρώτη μέρα των γυρισμάτων.

"Ημέρα 1. Το αγόρι μας. #joker", έγραψε ο Phillips στο σχόλιο που συνόδευσε τη σκοτεινή ανάρτησή του στο Instagram, στην οποία βλέπουμε και πάλι τον Joaquin Phoenix ως Άρθουρ Φλεκ να είναι ξαπλωμένος και να ξυρίζεται, ενώ εντυπωσιακή είναι για ακόμη μια φορά η εξωτερική εμφάνιση του ηθοποιού καθώς φαίνεται φοβερά αδυνατισμένος για τις ανάγκες του ρόλου.

Ενώ οι λεπτομέρειες της πλοκής παραμένουν επτασφράγιστο μυστικό, η συνέχεια του Joker ακολουθεί τον Άρθουρ Φλεκ αφότου έχει εισαχθεί στο Άσυλο του Άρκαμ, ενώ σίγουρη θεωρείται η συμμετοχή της Lady Gaga η οποία θα ενσαρκώσει τον ρόλο της Χάρλι Κουίν.

Υπενθυμίζεται πως ο Phoenix κέρδισε το Όσκαρ Α' Ανδρικού Ρόλου για τη συγκλονιστική ερμηνεία του στην προηγούμενη ταινία, ενώ το Joker ήταν υποψήφιο σε 11 κατηγορίες και έσπασε το φράγμα του $1 δισ. στο box-office.

Δείτε την ανάρτηση εδώ

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Todd Phillips (@toddphillips)

Πηγή: news247.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Την Παρασκευή η διαδικασία αίτησης των μοναχών για ακύρωση δέσμευσης περιουσιακών στοιχείων

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό

Στον αέρα η ανάπτυξη λιμανιού-μαρίνας Λάρνακας - «Το έργο θα γίνει» διαμηνύει ο Βαφεάδης



Διέταξε διοικητική έρευνα για τη φωτιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού η Μαρία Παναγιώτου - Πληροφορίες για ανθρώπινο λάθος με φωτοβολίδα

Διέταξε διοικητική έρευνα για τη φωτιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού η Μαρία Παναγιώτου - Πληροφορίες για ανθρώπινο λάθος με φωτοβολίδα

Διοικητική έρευνα διέταξε η Υπουργός Γεωργίας, Μαρία Παναγιώτου, σχετικά με τα αίτια της πυρκαγιάς στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού, η οποία συνεχίζει να βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top