ΤΖ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ-ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ: «Δεν έχουμε εμμονή με τον Χριστοδουλίδη, αλλά εκείνος με τον ΔΗΣΥ» - «Δεν θα τον υποστηρίξουμε με τίποτα»

ΤΖ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ-ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ: «Δεν έχουμε εμμονή με τον Χριστοδουλίδη, αλλά εκείνος με τον ΔΗΣΥ» -  «Δεν θα τον υποστηρίξουμε με τίποτα»

The Break με την Τζώρτζια Κωνσταντίνου-Παναγιώτου! H εκπρόσωπος Τύπου του επιτελείου του Αβέρωφ Νεοφύτου σε ένα Break από τις προεκλογικές υποχρεώσεις αλλά όχι από την προεκλογική συζήτηση.

Πως κατέληξε σ’ αυτή τη θέση, έχασε κάποιο στοίχημα, τράβηξε το κοντό σπίρτο;

Πόσο δύσκολο είναι να πουλήσεις τον Αβέρωφ για πρόεδρο όταν είναι ολοφάνερο πως δεν αγοράζει ψυχή; Γιατί αυτή η εμμονή με τον Νίκο Χριστοδουλίδη; Κάνει ο Αβέρωφ προεκλογικό αγώνα μόνο για τους Συναγερμικούς;

Θα είναι παρούσα στην πολιτική μετά τις εκλογές; Αυτές και άλλες προβοκατόρικες ερωτήσεις με απαντήσεις που δικαιώνουν απόλυτα τον πρόεδρο του ΔΗΣΥ που την επέλεξε για τη θέση!

Δείτε το βίντεο 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Με Αβέρωφ και Αννίτα στο κάδρο, ο Δίπλαρος σηκώνει τη σημαία της ενότητας

ΔΗΣΥ: Με Αβέρωφ και Αννίτα στο κάδρο, ο Δίπλαρος σηκώνει τη σημαία της ενότητας

Η συνάντηση της Αννίτας Δημητρίου με τον Αβέρωφ Νεοφύτου, την Πέμπτη,  δεν μπορεί να αποσυνδεθεί από τη συζήτηση που έχει ήδη ανοίξει στον Δημοκρατικό Συναγερμό, για την επόμενη Προεδρική εκλογή. Η χρονική συγκυρία, οι διαφορετικές δημόσιες τοποθετήσεις των δύο και η παράλληλη παρέμβαση του Ευθύμιου Δίπλαρου, για την ανάγκη διατήρησης της κομματικής ενότητας, συνθέτουν ένα πολιτικό σκηνικό που κάθε άλλο παρά αδιάφορο είναι.