Επεισόδια στην «Αρένα»: «Έκοψαν» το γήπεδο σε 32χρονο οπαδό, πληρώνει και πρόστιμο

Επεισόδια στην «Αρένα»: «Έκοψαν» το γήπεδο σε 32χρονο οπαδό, πληρώνει και πρόστιμο

Ενας 32χρονος καταδικάστηκε από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας σε πρόστιμο και τετράμηνο αποκλεισμό από αθλητικούς χώρους και απαγόρευση εισόδου σε αγώνες της Νέας Σαλαμίνας, για αδικήματα σχετικά με βία σε αθλητικούς χώρους.

Συγκεκριμένα, ο 32χρονος βρέθηκε ένοχος για συμμετοχή σε οχλαγωγία σε γειτνιάζουσα περιοχή του σταδίου ΑΕΚ Αρένα στις 11 Σεπτεμβρίου 2022, στον αγώνα ΑΕΚ vs Νέα Σαλαμίνα.

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας επέβαλε στον 32χρονο χρηματική ποινή 700 ευρώ, 4 μήνες αποκλεισμό εισόδου του σε αθλητικούς χώρους, απαγόρευση εισόδου του στα παιχνίδια της Νέας Σαλαμίνας και να παρουσιάζεται στον αστυνομικό σταθμό της περιοχής όπου κατοικεί 30 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα και να αναχωρεί 30 λεπτά μετά τη λήξη του αγώνα.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κατηγορηματικό «όχι» της Υπ. Γεωργίας σε αγορά νερού από την Τουρκία μέσω κατεχομένων – Τι εξήγγειλε για κοινότητες και αγρότες

Κατηγορηματικό «όχι» της Υπ. Γεωργίας σε αγορά νερού από την Τουρκία μέσω κατεχομένων – Τι εξήγγειλε για κοινότητες και αγρότες

Σαφές μήνυμα ότι η Κυβέρνηση δεν εξετάζει το ενδεχόμενο αγοράς νερού από τον αγωγό που συνδέει την Τουρκία με τα κατεχόμενα έστειλε η Υπουργός Γεωργίας, Μαρία Παναγιώτου.

BEST OF TOTHEMAONLINE